Полет за Нюарк, Ню Джърси от Шотландия, беше отменен в

...
Полет за Нюарк, Ню Джърси от Шотландия, беше отменен в
Коментари Харесай

Полетът на United Airlines до Нюарк беше отменен, след като пилот беше арестуван за открит електрошоков апарат в багажа на летището в Единбург

Полет за Нюарк, Ню Джърси от Шотландия, беше анулиран в събота, когато водачът, който трябваше да ръководи самолета на United Airlines, беше вместо него подложен с белезници, откакто защитата на летището откри електрошок в чантата му.

Неидентифицираният чиновник на United, 56, беше задържан и ескортиран от защитата на летището в Единбург от четирима въоръжени служители на реда в събота, сподели очевидец пред Edinburgh Live.

Пилотът, който е от Съединени американски щати, беше упрекнат в закононарушение с огнестрелно оръжие, защото в Обединеното кралство е нелегално да притежаваш електрошоков ток.

Арестът му остави доста недоволни пасажери, които се надяваха да отлетят назад за Ню Джърси тази заран, защото полетът в 9:25 сутринта беше бързо анулиран.

Не е ясно какъв брой души е трябвало да излетят с полета, само че плануваният Boeing 757 може да побере почти 170 пасажери.

United Airlines удостовери, че водачът е бил „ отхвърлен от употреба “.

„ Този ​​служител беше незаба...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР