Полет на United Airlines беше отклонен, след като биологична опасност“

...
Полет на United Airlines беше отклонен, след като биологична опасност“
Коментари Харесай

Екипажът повръща! Самолет кацна аварийно поради масов пристъп на гадене

Полет на United Airlines беше отклонен, откакто „ биологична заплаха “ на борда накара членовете на екипажа да повръщат, а пасажерите желаеха маски.

Пътнически аероплан, летящ от Хюстън до Бостън, незабавно промени маршрута си и беше заставен да направи спешно кацане, откакто на борда породи „ биологична опасност “. New York Post оповестява, че в началото един от пасажерите се е почувствал зле, само че след известно време повръщането се е популяризирало в целия аероплан, в това число членовете на екипажа. Това заяви един от водачите, който се свърза с диспечерите.

„ Говорих с екипа и наподобява, че там е много зле. Екипажът повръща, а пасажерите в близост желаят маски “, се чува член на екипажа да споделя в аудио от полета.

Самолетът наред кацна на летище Дълес във Вашингтон, където нито един от 155-те пасажери на самолета или шестимата членове на екипажа не се нуждаели от здравна помощ.

„ Самолетът сега е подложен на надълбоко разчистване и ние работим, с цел да накараме клиентите да пътуват скоро до Бостън “, споделиха от самолетната компания.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР