Полет на Ryanair беше принуден да направи аварийно кацане, след

...
Полет на Ryanair беше принуден да направи аварийно кацане, след
Коментари Харесай

Полет на Ryanair от Малага до Манчестър бе отклонен, след като пътник внезапно почина на борда

Полет на Ryanair беше заставен да направи спешно кацане, откакто английски пасажер ненадейно умря на борда, до момента в който самолетът беше ситуиран на 38 000 фута във въздуха.

Пътниците останаха ужасени, до момента в който гледаха по какъв начин мъжът получава CPR, преди да бъде разгласен за мъртъв. Трагедията се разигра, откакто пасажерите се качиха на самолета в Малага, Испания, защото чакаха да се върнат назад към летището в Манчестър. Пилотът обаче беше заставен да отклони самолета към Бордо, Франция на 7 януари.

Твърди се, че смущаващият случай е предиздвикал един човек да припадне заради стрес, до момента в който децата са били „ комплицирани и смутен ". Министерството на външните работи, Британската общественост и развиването (FCDO) от този момент удостовери, че починалият пасажер е английски жител и че фамилията му получава поддръжка.

Един пасажер, който пожела да остане неизвестен, сподели, че след кацане в Бордо им е казано, че ще получат различно настаняване. Възможностите за превоз обаче бяха огра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР