Полет на Delta направи обратен завой заради инцидент с диария

...
Полет на Delta от Атланта до Барселона беше принуден да
Коментари Харесай

Полет на Delta от Атланта до Барселона беше принуден да се обърне поради това, което според пилота е „проблем с биологична опасност“ след пътник е имал диария на борда, съобщават медиите.

Полет 194 е изминал два часа от пътуването си в петък вечерта, когато се съобщава, че пилотът е поискал да се върне.

Той каза, че пътник е имал диария „през целия път на самолета“.

Самолетът беше почистен и завърши пътуването си на следващия ден, според данните на Flightradar24.

"Имахме пътник, който имаше диария през целия път на самолета, така че искат да се върнем в Атланта", се казва в аудиозапис, публикуван в X (бивш Twitter), за който се твърди, че е от контрола на въздушното движение.

В изявление до Вътрешен уебсайт Delta потвърди, че е имало „медицински проблем“ на борда, което означава, че самолетът трябваше да се върне в Атланта, за да бъде почистен: „Полет 194 на Delta от Атланта до Барселона се върна в Атланта след медицински проблем на борда.

< p class="ssrcss-1q0x1qg-Paragraph e1jhz7w10">"Нашите екипи работиха възможно най-бързо и безопасно, за да почистят старателно самолета и да отведат нашите клиенти до крайната им дестинация. Искрено се извиняваме на нашите клиенти за закъснението и неудобството за техните планове за пътуване."

Инцидентът идва, след като около 11 пътници и екипаж бяха хоспитализирани миналата седмица след тежка турбуленция на полет на Delta от Милано до Атланта, каза базираната в САЩ авиокомпания.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР