Полет на Delta Air Lines от Атланта до Барселона в

...
Полет на Delta Air Lines от Атланта до Барселона в
Коментари Харесай

Тежка диария обърна полет от Атланта до Барселона

Полет на Delta Air Lines от Атланта до Барселона в петък вечерта беше заставен да се върне, поради пасажер с тежка диария.

Airbus A350 тръгнал в точния момент вечерта на 1 септември с 336 пасажери на борда, само че е бил заставен обърнал в противоположна посока над централна Вирджиния.

„ Имахме пасажер с диария от самото начало, настояха да се върнем в Атланта “, сподели водачът на DL 194 пред контрола на въздушното придвижване.

Airbus 350 идва назад на интернационалното летище Хартсфийлд-Джаксън в Атланта малко повече от два часа след излитането си, съгласно FlightAware.

От Delta споделиха на CNN, че полетът е бил занимателен малко над осем часа, само че е кацнал в Барселона без спомагателни произшествия в събота в 17:16 часа. локално време. „ Нашите екипи работиха допустимо най-бързо и безвредно, с цел да отведат пасажерите ни до крайната им дестинация “, сподели представител. „ Искрено се извиняваме на нашите клиенти за закъснението и неудобството за техните проекти за пътешестване. “

Това не е първият полет това лято, при който преживяването на пасажерите е нарушено от телесни течности. Тази седмица Air Canada се извини, откакто на двама пасажери им беше посочено да седнат на непочистени от повърнато при предходния полет седалки.

Инцидентът е станал по време на полет сред Лас Вегас и Монреал на 26 август.

А на 30 юни пасажер в полет на Air France от Париж до Торонто откри, че седалката му още е мокри от кръв и диария на предходен пасажер.

Хабиб Бата сподели пред CNN, че е усетил странна миризма, „ като оборска тор “, само че когато предизвестил стюардеса, му били дадени мокри кърпички и трябвало самичък да почисти мястото, преди да му бъдат препоръчани одеяла от бизнес класа, с цел да попие отпадъците. „ Трябваше да седим там, миришейки кръв през идващите седем часа “, сподели той пред CNN.

Fakti.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР