Поледица дебне над 240 000 българи, които се очаква да

...
Поледица дебне над 240 000 българи, които се очаква да
Коментари Харесай

Поледици дебнат 240 000 българи, тръгнали на път

Поледица дебне над 240 000 българи, които се чака да поемат през днешния ден към дома след три почивни дни около 3 март. В ранния следобяд ще вали слаб дъжд, а температурите ще се намалят и ще са о минус 5 до минус 2 градуса. Затова метеоролозите са уверени, че пътната настилка на множеството места у нас ще се заледи, написа " Телеграф ".

" Очакваме рекорден растеж на злополуките, въпреки всичко над 240 000 души потеглиха на път в поетък следобяд и събота сутринта. Сега ще потеглят назад ", споделиха от Пътна полиция. Пак неприятно време: Черни облаци надвисват над България, следобяд в югозападните региони ще... След като от 27 февруари до през вчерашния ден, т.е. пет следващи дни, в случай на пътното платно не е умрял нито един човек, конфликтите са били най-вече леки, през днешния ден от КАТ са готови за ммного повече удари сред коли.

За да не се случва това, въпреки всичко униформените са подхванали ограничения. Те няма да глобяват водачи, а ще се съсредоточат върху подпомагането на придвижването. " Ще се стараем да не се образуват тапи, само че и ще предизвестяваме водачите да карат леко, с цел да не се стига до нещастия ", обясниха от Пътна полиция.

Обещават, че ще реагират без взаимни отстъпки на фрапантни нарушавания като рискови изпреварвания и надменно държание на пътя. От 14 до 20 часа през днешния ден ще бъде лимитирано придвижването на камионите над 12 тона по автомагистралите и по-натоварените пътища, които са 8 на брой

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР