Полът е биологична категория, а не социална. Това заяви пред

...
Полът е биологична категория, а не социална. Това заяви пред
Коментари Харесай

Каракачанов: Пробутват ни така наречената джендър идеология

" Полът е биологична категория, а не обществена ". Това съобщи пред Нова ТВ вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов. Преди дни той предложи предложи нова тематика на лансираната от Българска социалистическа партия концепция за референдум. Според него обществото би трябвало да отговори поддържа ли еднополови бракове и въвеждане на трети пол.
" За страдание, една добра концепция - да се реши казусът със фамилното принуждение и насилието против дами, е опорочена с опита да се пробута и по този начин наречената " джендър идеология ". В някои от членовете и наредбите на Истанбулската спогодба се постановат понятия като „ обществен пол ”, " нетрадиционни функции на пола ", посочи Каракачанов.
Министърът на защитата акцентира, че Европа и България имат сериозен демографски проблем: " Трябва да мислим по какъв начин да подтикваме нормалността в фамилиите ". В същото време той беше безапелационен, че не е хомофоб.
" Тези, които в този момент приказват, че сме против европейските полезности, в действителност разрушават Европейски Съюз. Вземете логиката на основаването на Съюза. Европейските народи са народи с история, обвързвана с християнската вяра. И в този момент някой пробва да унищожи тъкмо този пиедестал на обществото ", посочи вицепремиерът.
Той разяснява и думите на съдружния си сътрудник Валери Симеонов, който назова концепцията му за референдума " глупотевина ".
" Ако Симеонов беше поискал да разясняваме тематиката, преди да се изплющи по медиите, щях да му обясня. Аз не мога да схвана дали той е срещу референдума или за нещата, за които желая да се организира ", съобщи Каракачанов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР