Полагате ли специални грижи за миглите си? Искате ли да

...
Полагате ли специални грижи за миглите си? Искате ли да
Коментари Харесай

Съвети за красиви и дълги мигли

Полагате ли специфични грижи за миглите си? Искате ли да са по-дълги и по-плътни? Вижте какво можете да извършите. Ето и 5 съвета за естествено красиви и гъсти мигли.

1. Използвайте серум за мигли

На козметичните щандове към този момент има всичко, от което се нуждаете. А един от продуктите, които си заслужава да включите в разкрасителните си процедури, е серумът за мигли. Със серум миглите израстват по-дълги, по-плътни и по-силни. Когато купувате серум за мигли, изберете подобен, който е дерматологично тестван. Спазвайте прецизно инструкциите за приложимост. Серумите са съсредоточени артикули, които вършат чудеса, когато се употребяват вярно.

2. Рициново масло

Рициновото масло е измежду тези артикули, за които няма редица изследвания, които до потвърждават изгодите. Но пък се употребява от хилядолетия по целия свят. Рициновото масло работи като антиоксидант и хидратира. Дори да няма потвърдени изгоди за по-бърз напредък на миглите, сигурно ги поддържа здрави и чисти. Освен това в рициновото масло има витамин Е, който защищава миглите от нездравословното влияние на средата.

3. Приемайте хранителни добавки

Миглите са косъмчета, също като косата. И положението им може да се усъвършенства, в случай че постигнете баланс и коригирате дефицити благодарение на хранителни добавки. Приемът на колаген и биотин се предлага, в случай че имате изтощена коса, която не успявате да възстановите единствено с козметика. Въпрки това, съветът ни е първо да потърсите консултация с кожен лекар и да си извършите кръвни проучвания. Да, можете да си купите тези добавки без проблем от всяка аптека. Въпреки това не ви предлагаме да си самоназначавате " лекуване " с тях.

4. Почиствайте миглите

Миглите, също като всяка друга част от тялото, се нуждаят от постоянно разчистване. Ако носите тежък грим или изкуствени мигли, е допустимо да се натрупа себум и нечистота, които да забавят растежа на миглите.
Можете да извършите това с лек напън при миенето на лицето или да употребявате съчка за уши, потопена във вода. Запазете и почистете четка от остаряла серпантина и я използвайте за разресване на миглите.

5. Грижете се всекидневно за миглите си

Полагайте ежедневни грижи за миглите си, с цел да са здрави и красиви. Не си лягайте с грим. Ако има дни, в които ви е допустимо, оставете клепачите и миглите да си отпочинат от грим.
В дните, в които носите грим, бъдете нежни. Не прекалявайте с уреда за извиване на мигли, не слагайте прекомерно доста серпантина, в никакъв случай не използвайте грим с изминал период на валидност. Не търкайте клепачите, тъй като това може да усили броя мигли, които губите, написа rozali.bg

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР