Полагането на последния пласт асфалт по третия участък от ул.

...
Полагането на последния пласт асфалт по третия участък от ул.
Коментари Харесай

Асфалтирането на ул. „Странджа“ в Разград продължава и утре

Полагането на последния слой асфалт по третия сектор от ул. „ Странджа “ продължава на следващия ден, само че без да се постанова затваряне на улицата за придвижване. Заради осъществяването на ремонтните работи Община Разград моли преминаващите водачи да се движат с нараснало внимание в региона.

Днес бе приключено асфалтирането на сектора от бул. „ Априлско въстание “ до кръстовището с ул. „ Велес “. На кръстовището с „ Велес “ положените пластове асфалт са три – 7+4+4 см., както и в региона на Грънчарския ров, в останалата част са по два – 4+4 см.

Оглед на дейностите по асфалтирането, както и на довършителните работи по тротоарите – нареждане на павета и оформяне на методите към гаражи и домове – извърши през днешния ден Кметът на Община Разград Добрин Добрев . За темповете и качеството на ремонтните работи той беседва както с служащите и техните ръководители, по този начин и с живеещи на ул. „ Странджа “ жители.

От локалната администрация напомнят, че ремонтът на сектора от ул. „ Странджа “ сред Грънчарския ров и кръстовището с „ Априлско въстание “, който е с дължина 647,93 м ., е първият план на Община Разград по Инвестиционната стратегия за общински планове в Закона за държавния бюджет на Република България за 2024 година, по който стартираха строително-ремонтни работи.

Обществената поръчка с предмет „ Реконструкция на ул. „ Странджа и прилежащите кръстовища в гр. Разград – трети сектор от ул. „ Странджа “ се извършва от „ Пътно строителство “АД , които завоюваха процедурата в конкуренция с още три компании. Стойността на подписания контракт е 919 620,52 лева без Данък добавена стойност.

КЗП глоби компанията, разпространяваща продукта, рекламиран от Диона

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР