Полагаме всички възможни усилия, за да намерим нашия алпинист Боян

...
Полагаме всички възможни усилия, за да намерим нашия алпинист Боян
Коментари Харесай

Борисов: Дай Боже да намерим Боян Петров жив и здрав!

Полагаме всички вероятни старания, с цел да намерим нашия планинар Боян Петров.
Това съобщи при започване на съвещанието на Министерски съвет министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила.

По думите му, повикал е и китайският дипломат, с цел да бъде подсигуренo и трасе за хеликоптер.

Каквото имаме като опция, като контакти и връзки всичко сме заложили. Дай Боже да го намерим жив и здрав, съобщи Борисов.

По думите му държи се връзка с всички консули и посланици. Непрекънато натискаме, това е една извънредно тежка планина, сподели той.

Министър Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна... към профила посочи, че едвам преди 15 минути, след десетки телефонни позванявания е пожелан хеликоптер. Тя съобщи, че информацията, че хеликоптерът е изпратен още през вчерашния ден, е неверна.

Изпратени са 6 професионални спасители, които макар неприятното време стоят горе, с цел да могат да тръгнат към Лагер 2. Когато времето разреши ще тръгне и хеликоптерът, съобщи Захариева.

Борисов разяснява и случая с онкоболната Теодора. "Направихме и всичко, каквото е допустимо и за тази наша сънародничка да се върне в България. Беше мъчно, само че дай Боже към този момент да се лекува по този начин, както споделя медицината ", сподели министър председателят.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР