Полагаме максимални усилия за подкрепа на отрасъла, като сме в

...
Полагаме максимални усилия за подкрепа на отрасъла, като сме в
Коментари Харесай

Пандемията доведе до промени в нагласите и търсенето на туристите

Полагаме оптимални старания за поддръжка на бранша, като сме в непрестанен разговор както с представителите на бизнеса, по този начин и държавното управление в търсене на най-хубавите решения. Това съобщи вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова по време на общото заседание на Управителния съвет на Националния ръб по туризъм.

Николова посочи, че пандемията е блокирала работата на туристическия бранш на международно равнище, само че е довела и до промени в настройките и търсенето на туристите и промени работата на заетите в бранша.

По думите ѝ към този момент е почнало зараждането на нови трендове, които ще се развиват както през тази, по този начин и през идващите години. И добави, че всички в бранша би трябвало да са по-гъвкави и новаторски, с цел да се приспособяват към новите действителности.

Вицепремиерът осведоми още, че в средата на зимния сезон би трябвало да стартираме да мислим за идното лято, което също ще има своите провокации.

"Доказано работеща тактика е, че ранното обмисляне и подготовка дават доста по-добри резултати, и по тази причина се надявам с Вас да продължим разискването на стъпки и начинания, които би трябвало да бъдат подхванати, с цел да подсигуряваме безвредна и спокойна отмора на туристите и работа и претовареност за представителите на бизнеса ", заключи министърът.

От Националния ръб по туризъм благодариха на министър Николова за това, че е постоянно отсреща за диалог и разискване на всевъзможни хрумвания и начинания.

По време на срещата бяха дискутирани проблемите на бранша и бъдещи планове за поддръжка на бизнеса и рестартирането му след пандемията от ковид.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР