Пола-молив е секси дреха от дамски гардероб. Не всеки знае

...
Пола-молив е секси дреха от дамски гардероб. Не всеки знае
Коментари Харесай

Как и с какво да носите пола-молив през 2022 г. Най-добри идеи

Пола-молив е секси дреха от дамски дрешник. Не всеки знае изцяло по какъв начин и с какво да носи този модел пола, с цел да наподобява по едно и също време допустимо най-стилно и елегантно. По-долу ще намерите действителните облици с пола-молив, които хубавиците на всяка възраст могат да повторят.

Не е късно да носите пола, този аксесоар от дрешника би трябвало да участва на всяка една жена, без значение от годините й. Ние сами можем да изберем какво да носим, единствено че да направиме верния избор. Това е най значимото, запомнете го!

Първата визия е направинп с миди пола-молив, боди от дантела и кожено яке. Цветна мини чанта и обувки на висок ток ще бъдат отлично допълнение към този тоалет.

Бяла блуза с пай ръкав, прибрана в пола-молив, също сполучливо добавя цялостната визия.

1.1

Между другото пола-молив наподобява съвършено с кроп топ и кожено яке. Остри черни ботильоны на ниски токчета са неразделна част от тази женствена, пиперлива визия.

2.1

За да създадете по-класически и нехаен външен тип, стилните гурута оферират да комбинираме настоящия модел пола с елементарен пуловер и обувки.

3.1

Висока карирана пола-молив + дънкова риза + обувки+ сбита бяла чанта-тоут + огромни обеци, които са настоящи през този сезон, са различен образец за сполучлива пролетна визия.

В по-хладен интервал от време ще бъде уместно да комбинирате пола-молив с извънгабаритни плетени пуловери в светли нюанси, както и ботуши на висок ток.

4.1

Разнообразие от елегантни модели блузи с подпухнали полупрозрачни ръкави “фенер ”, увити, от шифон, с отворени плещи и типичен артикули, ще създадат добра компания с пола молив тази пролет.

5.1

5.2

5.3

Тениска + пола-молив + слингбек с брошка – експресивен облик за първите топли дни.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР