Пола Абдул е световноизвестна певица, танцьор, актриса, водещ и продуцент,

...
Пола Абдул е световноизвестна певица, танцьор, актриса, водещ и продуцент,
Коментари Харесай

Помните ли певицата Пола Абдул? На 60 години тя просто изглежда страхотно:

Пола Абдул е световноизвестна певица, танцьор, актриса, водещ и продуцент, родена през 1962 година в Калифорния. У нас през 90-те беше изключително известна със занимателното си парче Opposites Attract, в чийто клип си партнираше с анимиран котарак.

Тогава Пола Абдул беше много секси жена, в пика на младостта си. Днес тя е на 60 години, само че продължава да наподобява главозамайващо.

Пола Абдул може да мине за тийнейджърка на фотосите, неотдавна споделени в профила на звездата в Инстаграм, a почитателите разискват новия юношески тип на журито от American Idol, която се появи на коледно празненство на майката на Парис Хилтън – Кати.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paula Abdul (@paulaabdul)

Докато звездните другари на Паула похвалиха певицатаза нейния „ необикновен “ външен тип, доста от почитателите на певицата се запитаха дали не е употребен фотошоп или тежка приложимост на филтри, преди изображенията да бъдат споделени онлайн.

Облечена в транспарантна зелена рокля, украсена с елементи от пайети, Паула носеше косата си разхлабени, до момента в който позираше до модели като Хайди Клум и „ ангелката на Чарли “ Джаклин Смит.

Последователите на Паула бяха фокусирани върху разискването по какъв начин 60-годишната звезда е постигнала новия си юношески тип.

„ Тя наподобява като изцяло друг човек “, разяснява консуматор на Инстаграм под фотосите на Паула, до момента в който различен се заяжда: „ Акаунтът да не е бил хакнат? Кого въобще виждам? “

Трети декларира: „ Уау, тежко на фотошопа! “

По-рано Паула е обсъждала тематиката за остаряването и за минимално инвазивната пластична хирургия в опит да задържи бръчките, до момента в който остарее.

През 2019 година певицата изясни по какъв начин „ остарява допустимо най-грациозно, със здравословна вероятност “, като си напомни две корекциислед 57-ия си рожден ден.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paula Abdul (@paulaabdul)

„ Исках да направя нещо за себе си “, изясни тя пред списание People, когато обсъждаше лекуването си в InMode, компания за минимално инвазивна пластична хирургия.

Певицата и танцьорка Паула Абдул стана известна, откакто хореографира музикални видеоклипове за Джанет Джаксън, преди самата тя да оглави класациите с редица ударни шлагери.

Мултиталантливата звезда беше един от първичните съдии в телевизионния сериал American Idol от 2002 до 2009 година и от този момент се появява в риалити телевизионни излъчвания като X Factor, So You Think You Can Dance и The Masked Dancer.

A eто го прословутия клип на младата Пола, който се въртеше много постоянно по тогавашните Канал 1 и Ефир 2:

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР