Пол Уокър е роден на 12 септември 1973 г. в

...
Пол Уокър е роден на 12 септември 1973 г. в
Коментари Харесай

Ако един ден скоростта ме убие, не плачете, защото аз се усмихвах - ПОЛ УОКЪР

Пол Уокър е роден на 12 септември 1973 година в Глендейл, само че е отраснал в Лос Анджелис.

От ранна възраст се снима в реклами, а по-късно взе участие сполучливо и в няколко телевизионни сериали. През 1986 година стартира своята кинокариера с кино лентата „ Чудовище в килера ”. Същата година се причислява към екипа на сериала „ Трепет ”, влизайки в ролята на 12-годишния наследник на Санди – Джеръми Бийти.

През 1998 година играе ролята на Фил Дидъл във кино лентата „ Запознай се със семейство Дидъл ”. Същата година взе участие във кино лентата „ Плезънтвил ” дружно с Тоби Магуайър и Рийз Уидърспун .

През 2001 година получава ролята, която го прави в действителност прочут, а точно на Брайън О’Конър в екшън кино лентата „ Бързи и гневни “, партнирайки си с Вин Дизел . Успехът му е голям и той се завръща като Брайън О’Конър във втората част на „ Бързи и гневни “, където си партнира с Тайръс. През 2005 година се появява във кино лентата „ Опасно синьо ” в компанията на Джаред Кол и Джесика Алба .

Една година по-късно получава роля във кино лентата на Клинт Истууд „ Знамената на нашите татковци ”. Участва и във кино лентата на Дисни „ Осем герои “, където играе ролята на Джери Шепард. Историята споделя за откриватели на Антарктида и техните осем хъскита.

Завръща се още веднъж като Брайън О’Конър за 4-тата част на „ Бързи и гневни ” през 2009. Почитателите му очевидно не виждат лентата без своя любим, а и той се оправя извънредно добре с нея. През 2010 година взе участие дружно с Мат Дилън и Хейдън Кристенсън във кино лентата „ Takers ”. Освен това се включва и в един от филмите на National Geographic Channel. Той прекарва 11 дни дружно с екипажа на един транспортен съд, а задачата на пътуването е да се маркират седем бели акули по крайбрежието на Мексико. През 2011 година се завръща за четвърти път в ролята на Брайън О’Конър в петата част на „ Бързи и гневни 5: Удар в Рио “.

Обявен е за един от най-привлекателните и секси персони от списание „ People ”.

Известен със своята благотворителна активност, Пол през март 2011 година посещава Чили, с цел да помогне на потърпевшите от огромното земетресение от 27 февруари същата година.

Бързата и гневна гибел го застига на 30 нoември 2013, два месеца и половина, откакто е навършил 40 години, в жестока злополука.

Малко след гибелта му, на 13 декември 2013 година е пуснат на екран филмът „ Hours “, основан на урагана Катрина, фотосите за който са приключени по-рано през 2013 година Уокър също е завършил приживе работата по кино лентата „ Престъпно предградие ”, който е пуснат през април 2014 година

Към момента на гибелта на Уокър са вървели фотосите му в „ Бързи и гневни 7 ”, който е бил плануван за стартиране през месец юли 2014 година Филмът е приключен сполучливо и е пуснат през април 2015 година Участието на Уокър е възпроизведено благодарение на компютърна графика в някои епизоди и благодарение на братята му Калеб и Коди като дубльори.

Все отново лентите, както и ръкописите, остават, нали? А ние ще си спомним за него с няколко цитата:

Животът е прекомерно къс. И най-голямото проклинание е да се влюбиш в някого.

Имам страховит хангар със 17 коли в него. Луд съм по тях. Това място е същинска фикция, моя сбъдната фантазия.

Мога да ви заведа на разходка по плажа и да ви опиша за всяко създание на природата, което ще открием там… Дори мога да ви кажа и латинските им имена.

Сърфингът ме притегля. То постоянно за мен е бил сходен на Дзен. Океанът толкоз ме поразява със своето великолепие, че целият останал свят за мен изчезва.

Нека фамилията ти бъде основен приоритет! Аз съм много мек мъж. И елементарен за другарство. Ако покажеш малко благосклонност, просто е необикновено какво може да се реализира.

Знаете ли, единственото, което в действителност има значение, е хората, които обичате, да са щастливи и здрави. Всичко останало е просто поръската на мелбата.

Холивуд е необичайно място – тук всеки желае освен това от действителното. Това е много необичайно за мен и е компромис. Но апелирам, заповядайте в хиперреалността.

Харесвам естествени, срамежливи девойки.

Ако един ден скоростта ме убие, не плачете, тъй като аз се усмихвах.

Да бъда татко – това е главният фокус през по-голямата част от времето ми. Актьорството е моя специалност, само че не и мой живот.

В фамилията ми всички сме си доста близки. Родителите ми в никакъв случай не са възприемали актьорството на съществено. Те го одобряват просто като метод, посредством който изкарвам парите си и оказвам помощ на фамилията си.

Моят татко е покровител. Истински каубой от остарялата школа.

Аз съм ходещо, говорещо несъгласие. Обичам животните и ги преследвам. Хем ги избавям, хем ги умъртвявам. Работя за запазване на околната среда, само че през уикендите карам спортни коли. Все едно съм хипи, което обича пушки.

Ако не се състезаваш, с цел да спечелиш, тогава защо се състезаваш? Винаги съм желал да се състезавам с коли!

Аз съм подобен вид човек, че по-скоро ще съм неудовлетворен от себе си, в сравнение с да се възгордея.

Стани популярен или се откажи!

Понякога човек би трябвало да управлява упованията си.

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР