Пол Уебстър, който преди отговаряше за възстановяването и кондицията на

...
Пол Уебстър, който преди отговаряше за възстановяването и кондицията на
Коментари Харесай

Глас от Ман Сити заля с похвали резерва на Ливърпул, бил като CR7 в 1 аспект

Пол Уебстър, който преди отговаряше за възобновяване и кондицията на футболистите на , се изрече повече от ласкаво за Джеймс Милнър от . Уебстър даже съпостави Милнър, който не е корав титуляр в селекцията на Юрген Клоп, с мегазвездата на международния футбол Кристиано Роналдо в един аспект.
Милнър играе професионален футбол от близо 20 години, като прави своя дебют на 16 през 2002-ра година. Той стана състезател на Ливърпул като свободен сътрудник през 2015 година, а преди този момент е носил фланелката на " жителите ".
" Всичко се крие в дребните елементи, които прави всеки ден - те образуват целия пакет. Когато го виждам да играе в този момент, като че ли не е минало време. Той е като отпреди 10 години. Джеймс е евентуално малко допълнително претенциозен с това, с което се храни и пие и като цяло в метода му на живот.
Това, което виждам най-много е цялата му цялост. Гледах го против Челси и евентуално бе един от най-добре физическите футболисти на терена. Той наподобява млад, наподобява здрав, евентуално има 8% мазнини в тялото или някакъв различен смахнат %.

Той е като Роналдо. Никога не съм работил с Роналдо, само че знам хора, които са. Всичко се свежда до дребните елементи, които се прибавят, а те имат повече дребни неща, които прибавят. Става въпрос за всичко. Пиене - Джеймс не допира алкохол. Храна - деликатно следи какъв брой и какво яде. Има цели - желае да бъде по-здрав и по-добре физически с всеки месец. Цялостната му настройка и вътрешната дисциплинираност... За мен не е изненада, че към момента играе. Ще продължи още няколко години " - показа Уебстър за 36-годишния Милнър.
Припомняме, че ?
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР