Пол Погба премина редица тестове, след които в Ювентус са

...
Пол Погба премина редица тестове, след които в Ювентус са
Коментари Харесай

В Ювентус са умерени оптимисти за възстановяването на Погба

Пол Погба мина редица проби, след които в Ювентус са умерени оптимисти за възобновяване му. В клуба са удовлетворени от резултатите, които демонстрират съществено усъвършенстване в положението му, само че на този стадий ще би трябвало да мине още известно време преди играчът да се завърне на терена, разкрива " Гадзета дело Спорт ".

От началото на сезона 30-годишният халф има едвам 35 минути на терена, откакто се появи като запаса в дуелите с Торино и Рома. Преди това той дълги месеци лекуваше травма на коляното, а в този момент пък е отвън терена поради мускулна контузия, получена на подготовка до момента в който извършва преки-свободни удари.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Последните проби на играча са били позитивни, само че той още не е изцяло възобновен, което на процедура значи, че той няма да помогне изключително на тима в оставащите мачове до края на сезона. В клуба са все по-изнервени от французина, който бе притеглен с огромни упования през лятото, само че прекара съвсем целия сезон в лазарета.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР