Пол Погба без съмнение ще е една от горещите теми

...
Пол Погба без съмнение ще е една от горещите теми
Коментари Харесай

Пол Погба започва преговори с Реал, Барса и Юве

Пол Погба без подозрение ще е една от горещите тематики през идното трансферно лято, откакто публично стана ясно, че ще напусне Манчестър Юнайтед, когато договорът му през юни изтече. Telegraph през днешния ден написа, че френският полузащитник е почнал диалози с представители на Ювентус, Реал Мадрид и Барселона.

29-годишният централен халф прекара най-силните си години при „ остарялата госпожа “ и по всяка възможност пътят назад към Торино е най-вероятният за него.

Реал в това време се готви за живота след Лука Модрич и Тони Кроос, без значение от феноменалната форма, която показват, откогато навършиха 30 години.

„ Каталунците “ пък за всички към този момент е известно, че предпочитано ще са на пазара за свободни сътрудници и несъмнено ще замесваме името им във всеки един евентуален трансфер на класен състезател с сходен статут.

Очаква се Погба да реши бъдещето си преди началото на лятната подготовка, тъй като и без друго сега лекува травма и надали би желал да изостане от своите бъдещи съотборници, когато сезон 2022/23 публично започва през август.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР