Пол Пелоси, съпругът на председателя на Камарата на представителите Нанси

...
Пол Пелоси, съпругът на председателя на Камарата на представителите Нанси
Коментари Харесай

Съпругът на Нанси Пелоси - бит с чук в дома си

Пол Пелоси, брачният партньор на ръководителя на Камарата на представителите Нанси Пелоси, е бил атакуван и грубо обичай от нападател с чук, който нахлул в дома им в Сан Франциско, съгласно хора, съобщи Асошиейтед прес.

82-годишният Пелоси е получил травми по главата и по тялото, съгласно двама души, осведомени с следствието. Той лекуван от натъртвания, тежки отоци и други пострадвания. Говорителят на Пелоси Дрю Хамил сподели, че се чака той да се възвърне изцяло.

Нападателят е в ареста, а претекстовете за нападението се проверяват, сподели представителят. Той добави, че фамилията желае информацията за случая да остане поверителна сега.

Въпреки че събитията на нападението са неразбираеми, то повдига въпроси по отношение на сигурността на членовете на Конгреса и техните фамилии, защото заканите за законодателите са на най-високо равнище съвсем две години след смъртоносния протест на Капитолия. Атаката също по този начин идва единствено 11 дни преди междинните избори, в които престъпността и публичната сигурност се обрисуваха като съществени терзания измежду американците, отбелязва АП.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР