Пол Пелоси, съпругът на председателя на Камарата на представителите Нанси

...
Пол Пелоси, съпругът на председателя на Камарата на представителите Нанси
Коментари Харесай

Съпругът на Нанси Пелоси е бил нападнат в дома им

Пол Пелоси, брачният партньор на ръководителя на Камарата на представителите Нанси Пелоси, е бил " принудително атакуван " след навлизане в дома на двойката в Сан Франциско рано в петък , се споделя в изказване на нейния офис, представено от Ройтерс.

" Нападателят е в ареста и претекстовете за нападението се проверяват ", се споделя в изказването. " Г-н Пелоси беше откаран в болничното заведение, където получава отлични медицински грижи и се чака да се възвърне изцяло. "

Председателят на Камарата на представителите от Демократическата партия на Съединени американски щати не е била у дома по време на нападението рано сутринта.

Обстоятелствата към самото нахлуване остават неразбираеми, в това число по какъв начин нападателят е влезнал в дома им.

Говорител на полицията в Сан Франциско и представител на Нанси Пелоси не дадоха отговор неотложно на настояванията за коментар.

Нападението идва по-малко от две седмици преди междинните избори на 8 ноември, на които запазването на контрола на демократите върху Камарата на представителите и Сената е остава под въпрос.

Като водач на Демократическата партия във Вашингтон и дълготраен представител на един от най-либералните градове в Америка, Пелоси е честа цел на републиканските рецензии. Офисът й беше разрушен по време на. от поддръжници на тогавашния президент републиканец Доналд Тръмп, като тя самата е била измежду задачите на нападението.
 Под домакински арест е дамата, откраднала преносимия компютър на Пелоси
Под домакински арест е дамата, откраднала преносимия компютър на Пелоси

Според отбраната, няма доказателства за виновността ѝ

През януари 2021 година домът й беше вандализиран с графити с надписи " " Отменете наема " и " Искаме всичко ", нарисувани върху къщата и свинска глава, оставена пред гаража, съгласно известия в медиите.

Видни републиканци, като републиканския водач в Сената Мич Макконъл, също са били обект на вандализъм.

82-годишният Пол Пелоси, който има основана в Сан Франциско компания за недвижими парцели и рисков капитал, , откакто взе участие в автомобилна злополука през май, на пет дни затвор в окръг Напа, Калифорния.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР