Пол Пелоси, съпругът на председателката на Камарата на представителите в

...
Пол Пелоси, съпругът на председателката на Камарата на представителите в
Коментари Харесай

Нападнаха резиденцията на Нанси Пелоси, съпругът й е в болница

Пол Пелоси, брачният партньор на председателката на Камарата на представителите в Конгреса на Съединени американски щати Нанси Пелоси, е бил атакуван в дома на фамилията в Сан Франциско, заяви представител на Пелоси, представен от Си Би Ес.
Още по темата
В петък сутринта обвиненият е нахлул в резиденцията е " нападнал грубо " мистър Пелоси. Говорителят Дрю Хамил съобщи, че по това време самата Пелоси не е била в резиденцията, а 82-годишният Пол Пелоси е в болница и се чака да се възвърне изцяло.

" Нападателят е арестуван, а претекстовете за нападението се проверяват. Г-н Пелоси е откаран в болница, където получава медицински грижи и се чака да се възвърне изцяло. По това време ръководителят на Камарата на представителите не е била в Сан Франциско ".

" Председателката и нейното семейство са признателни на участвалите в интервенцията чиновници, които са реагирали първи, и на медицинските експерти и желаят да запазят персоналното си пространство в този миг ", добави Хамил.

Семейство Пелоси са женени от 1963 година и имат пет деца.

В края на август Пол Пелоси се призна за отговорен по обвинявания в шофиране в нетрезво положение по отношение на породена от него през май автомобилна злополука в град Юнтвил в Калифорния. Той беше наказан на пет дни затвор и три години пробация.

Както бе обявено тогава, 82-годишният Пол Пелоси няма да изтърпява в допълнение наказване отнемане от независимост, откакто към този момент е бил четири дни в ареста. Вместо да излежи оставащия ден в пандиза, съдът постанови той да постави осем часа общественополезен труд.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР