Пол Мескал може да е Холивуд A-lister с трескава фенбаза,

...
Пол Мескал може да е Холивуд A-lister с трескава фенбаза,
Коментари Харесай

Пол Мескал ще изпадне в „дълбока депресия“, ако „Гладиатор 2“ го направи по-известен

Пол Мескал може да е Холивуд A-lister с трескава фенбаза, само че артистът не е подготвен за супер популярност, която сигурно ще пристигна при него в този момент, когато взе участие в „ Гладиатор 2 “.

Номинираният за " Оскар " артист стана прочут с функции в " Normal People ", " Aftersun ", " All of Us Strangers " и " Foe ", само че звездата му в действителност ще избухне, когато режисираното от Ридли Скот продължение, взаимно с присъединяване на тежките шлагери Педро Паскал и Дензъл Уошингтън, потегля по кината на 22 ноември.

В скорошно изявление за The Times UK, 27-годишният ирландски артист разкри, че е много изплашен от вероятното идно световно внимание към него.

„ Не знам каква ще е разликата “, изясни Мескал. „ Може би това е наивно? Просто повече хора ще те стопират на улицата? Ще изпадна в дълбока меланхолия, в случай че това е по този начин, и се надявам, че не е правилно. Ще имам отговор идната година, само че в случай че [филмът] повлияе на живота ми по този метод, ще бъда в неприятно състояние. Ще би трябвало да продължа напред и да направя тъпа и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР