Пол Мариц има богат управленски опит в Microsoft, VMware и

...
Пол Мариц има богат управленски опит в Microsoft, VMware и
Коментари Харесай

Бивш CEO на VMware оглави борда на директорите на Acronis


Пол Мариц има богат управнически опит в Microsoft, VMware и Pivotal Software
(снимка: Paul Maritz / Twitter)

Доставчикът на решения за киберзащита Acronis назначи Пол Мариц за ръководител на борда на шефовете. Той ще дава отговор за ръководството на компанията със задача да укрепи позициите ѝ измежду доставчиците на услуги и да я приготви за забележителен напредък.

Пол Мариц е бил част от управническия екип на Microsoft, основен изпълнителен шеф на VMware и основен изпълнителен шеф и създател на Pivotal Software. Понастоящем той е деен вложител и част от бордовете на няколко софтуерни стартъпа.
още по тематиката
„ Опитът на Пол с огромни нововъведения ще ни помогне да продължим да предоставяме лесна, ефикасна и сигурна киберзащита на доставчиците на услуги и техните клиенти от всевъзможен размер ”, сподели Патрик Пулвърмулър, изпълнителен шеф на Acronis.

„ Със своите пълномощия в областта на бекъпа и сигурността, Acronis е в добра позиция да построи платформа с обстоен лист от принадлежности за ръководство, помагайки на доставчиците на услуги да дават модерна киберзащита на своите клиенти през днешния ден и в бъдеще ”, съобщи от своя страна Пол Мариц.

Мариц заменя на председателския пост Рене Бонвани, чието ръководство оказа помощ на Acronis да създаде ефикасна тактика за разширение на световното наличие на компанията и даване на ефикасна киберзащита на клиенти от всевъзможен размер.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР