Пол Макнами е доволен от турнира Sofia Open 2018, който

...
Пол Макнами е доволен от турнира Sofia Open 2018, който
Коментари Харесай

Пол Макнами: Надявам се догодина отново да съм тук

Пол Макнами е удовлетворен от шампионата Sofia Open 2018, който завърши в неделя. Директорът е оптимист за бъдещето на конкуренцията в София:

 Квалификантът Мирза Башич е първенец на Sofia Open 2018
Квалификантът Мирза Башич е първенец на Sofia Open 2018

Босненецът надигра на финала Мариуш Копил след зрелищни три сета

" И ние бяхме разочаровани, надявахме се той (Григор Димитров) да се възвърне, само че и Стан беше превъзходен, той съвсем стигна до финала, само че Башич изигра превъзходен мач, само че благодарим на Стан, че пристигна, това беше значимо ", разяснява Макнами отсъствието на Гришо.

" Най-лошото беше обвързвано с Григор, когато той разгласи, че няма да пристигна, сигурно това беше най-неприятният миг, тъй като той е обичан в България, трябваше да пази купата си, най-хубавото беше когато Стан сподели да.

Хареса му тук, хареса му по какъв начин публиката го одобри, беше доста печален, че трябваше да си тръгне по-рано. Всъщност, всеки си прави работата, само че постоянно се случва по нещо през тази седмица. Като да вземем за пример случая с Григор. Това е добър образец. Тук би трябвало бърза реакция, постоянно има нещо в последния миг. Хора седнали на неверната седалка да вземем за пример. Но положителната воля в тази ситуация е чудесна. Видяхме какъв брой хора имаше през вчерашния ден в залата, над 9000 фенове. Без Григор, това е показателно, че хората желаят шампионата да остане в София.

Направили сме всичко по силите ни, само че това не е мое решение. То е на притежателите, на управата. Но мисля, че те са окуражени от това, което са видели, само че въпреки всичко е рано да се приказва за финално решение в този миг, само че аз съм оптимист и се надявам следващата година още веднъж да съм тук ".

 Мирза Башич: Трудно ми е да допускам, че завоювах Sofia Open
Мирза Башич: Трудно ми е да допускам, че завоювах Sofia Open

Босненецът благодари на публиката за помощта във финала против Мариуш Копил
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР