Пол Гаскойн е бездомен и отново посещава сбирките на Анонимните

...
Пол Гаскойн е бездомен и отново посещава сбирките на Анонимните
Коментари Харесай

Пол Гаскойн остана без дом: Преди бях щастлив пияница. Сега вече не съм

Пол Гаскойн е безприютен и още веднъж посещава сбирките на Анонимните алкохолици. Някогашният футболен талант, който от десетилетия се бори със своята привързаност, приказва искрено за своята борба и проблематичен живот, съобщи БТВ.

Газа разкрива в изявление за подкаста High Performance, че живее в стая в дома на своята мениджърка Кейти Дейвис в Пул на южното крайбрежие на Англия. " Преди бях благополучен алкохолик. Сега към този момент не съм. Аз съм печален алкохолик. Не излизам, а си пoркам у дома ", споделя някогашната звезда на Нюкасъл, Тотнъм, Лацио и Рейнджърс.

" Хората познават Пол Гаскойн, само че Газа никой не го познава. Дори аз от време на време. Прекарах доста години в отчаяние, когато си направих интервенция на връзките, а по-късно и капачката на коляното, пропуснах четири години футбол. Щях да имам 100 мача за Англия. Опитвам се да не се деградирам, тъй като светът така и така е задоволително деградиран. А когато съм в действителност подтиснат, тогава взимам едно пиво, с цел да се развеселя ", продължава Гаскойн, който има 57 дуела за националния тим.

" Ако желая да си влоша деня, би трябвало единствено да отида в кръчмата. Ако желая да е добър ден, изваждам въдицата и ходя на лов на риба. Не е казусът в пиенето, а по-късно. Като си погледна телефона по-късно и видя 30 известия или пропуснати позвънявания, знам, че съм в неволя. Но всичко е наред. Миналата година не беше блестяща, няколко месеца не бях на себе си ".

Продължение в
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР