Пол Фелдър даде всичко от себе си в битката с

...
Пол Фелдър даде всичко от себе си в битката с
Коментари Харесай

Пол Фелдър размисли и няма да се оттегля от ММА

Пол Фелдър даде всичко от себе си в борбата с Дан Хукър и съгласно мнозина я завоюва, само че съдиите не му дадоха успеха. Двамата бойци се биха в лека категория в края на февруари в родината на Хукър и си спретнаха здрава борба, която продължи цели 25 минути. Всичко по-добро беше за Фелдър, само че съдиите дадоха раздвоена победа за Дан.

Това прекъсна серия от 2 победи за Пол и той показа, че се отдръпва от ММА. Преди няколко часа " The Irish Dragon " даде изявление в предаването на Хелуани и показа, че се е отдал на страстите и няма да се отдръпва. Фелдър ще се бие, само че желае огромните борби, а не просто място в прелимите. Ето какво показа коравия деец:

" Този миг съвсем изглеждаше прецизен, само че физически имам още какво да дам. Възстановявам се от една от най-тежките ми борби и тези неща са пристрастяващи. Хареса ми да съм основна борба и да съм на постера. Аз съм трагичен човек и постоянно си мечтая някои неща. Оттеглянето от спорта е измежду тях. Отдадох се на страстите след борбата. По време на моя лагер не съм си мислил за отдръпване от ММА, само че се чудех какъв брой ми остава в спорта.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Paul Felder (@felderpaul) на Фев 22, 2020 в 7:57 PST

През април ще стана на 35 години и моята щерка към този момент порастна и стартира да схваща, когато не съм си вкъщи. Липсвам й доста. Мисля, че в този момент мога да кажа, че ще се завърна в клетката, само че единствено за борби, които могат да ме примамят. Битки, които ще ме накарат да упражнявам крепко и тези огромни борби, които ще ме развълнуват. Ще се завърна, само че няма да е за борби в прелимите. Давам всичко от себе си в залата и в клетката и към този момент няма по какъв начин да го отречете. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР