Пол Джордж вкара 27 точки, а Кауи Леонард добави 26

...
Пол Джордж вкара 27 точки, а Кауи Леонард добави 26
Коментари Харесай

Клипърс с важна победа за участието в плейофите срещу Денвър

Пол Джордж вкара 27 точки, а Кауи Леонард добави 26 за триумфа на Лос Анджелис Клипърс над Денвър със 124:111, като успеха безусловно подсигурява 2-ото място на отбора в Западната конференция. Денвър е на 3-та позиция, само че може да бъде задминат от другия дивизионен водач Оклахома Сити.

Клипърс ще стартира плейофите другата седмица против тима на Далас. В днешната среща те дръпнаха с 13 точки в средата на третата част и по-късно нямаха проблеми да задържат преднината. А играта на Джордж и Леонард бяха и огромната причина за какво се случи по този начин.

Джордж вкара две тройки в средата на частта, а Леонард направи няколко сполучливи пресичания в отбрана, от които потеглиха положителни контраатаки за Клипърс. Лу Уилямс пък се развихри в последния интервал на мача и стана третият състезател с 20 или повече точки, завършвайки с 23.

Джерами Грант, който пропусна последния мач на Денвър поради контузия, в този момент се завърна с 25 точки. Никола Йокич приключи със 17 точки и 13 асистенции, само че той беше един от многото съществени играчи, които в края на срещата получиха отмора по убеждение на треньора Майк Малоун.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР