Пол ди Реста се извини на своя отбор в клас

...
Пол ди Реста се извини на своя отбор в клас
Коментари Харесай

Пол ди Реста се извини за масивната си катастрофа на Льо Ман

Пол ди Реста се извини на своя тим в клас LMP2 в " 24-те часа на Льо Ман " United Autosports за нападателната злополука, която изцяло унищожи автомобила им и извади екипа от конкуренцията. Участието на някогашния Ф1 водач бе дебют в 24-часовото предизвикателство, само че той не се спряваше по никакъв начин зле. В началото на 20-ия час той съумя да изведе екипа си на четвъртото място в класа преди да се удари мощно в бариерите.
Ди Реста съумя самичък да излезе от автомобила, само че въпреки всичко бе отведен в медицинския център, с цел да бъде тествано положението му.

Paul di Resta Massive crash into the concrete barrier. Hands device working. He has been taken to the hospital. @wtf1official #LeMans24 @24heuresdumans @Motorsport pic.twitter.com/HYcY6fItI4
— RB9Jack (@99XMotorsport) June 17, 2018
" Огромни извинения към всички в екипа, които се скъсаха от работа цяла нощ и при старта, когато бе намерено, че липсва GPS датчик в автомобила. Можехме да бъдем на подиума. Имахме добра скорост и трябваше да натискаме до дъно и да бъдем нападателни. На някой като мен му трябват няколко дни, с цел да преодолее душевен неуспеха, тъй като боли, когато разочароваш хора ", разкри Ди Реста.

Като причина за случая той счита високата температура на гумите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР