Пол Бърел каза, че вярва, че кралица Камила е ръководещата

...
Пол Бърел каза, че вярва, че кралица Камила е ръководещата
Коментари Харесай

Кралица Камила е „движещият глас“ зад промяната на крал Чарлз, докато споделя диагнозата рак

Пол Бърел сподели, че има вяра, че кралица Камила е „ ръководещата мощ “ в кралското семейство и тази, която е насърчила краля да бъде открит за диагнозата му рак.

В понеделник вечерта Бъкингамският замък удостовери, че крал Чарлз е диагностициран с рак и ще бъде подложен на неотложно лекуване. Монархът беше диагностициран предишния месец с увеличена простата и прекара три дни в болница, откакто се подложи на здравна процедура за доброкачественото положение.

По време на тази намеса беше маркиран обособен въпрос, който провокира безпокойствие и след това диагностициран като форма на рак. Това второ положение към този момент ще получи " уместно лекуване от профилиран екип ", разгласи нощес Бъкингамският замък.

След тъжните вести за неприятното здраве на краля, Даяна, някогашният иконом на принцесата на Уелс, господин Бърел, похвали кралица Камила, предполагайки, че тя е водещата мощ зад това крал Чарлз да оповести обществено диагнозата си. Говорейки за GB News, господин Бърел сподели: „ Мисл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР