Пол Бърел е дългогодишен иконом и най-близък приятел и довереник

...
Пол Бърел е дългогодишен иконом и най-близък приятел и довереник
Коментари Харесай

Пъзелът Е Най-Накрая Цял! Ето Кой Е Голямата Любов На Даяна, Не Са Чарлз Или Доди! Невиждани Снимки! Най-Близкият Й Ридае: Убиха Я Заради

Пол Бърел е дълготраен иконом и непосредствен другар и поддръжник на принцеса Даяна.

След толкоз години Пол през сълзи на очи описа същинската драма в живота на принцесата, за която никой не е подозирал.



Най-близкият другар на Даяна проговори след толкоз години!

Според Бърнел, Даяна е имала единствено една същинска обич в живота си. Това сигурно не е бил принц Чарлз, само че не е бил и Доди ал Файед!

Сърцето на обичаната принцеса е принадлежало на ослепителният индийски красавец и ослепителен хирург Д-р. Хаснет Хан.



Една от доста редките фотоси на Даяна и Хан дружно, по времето на нейно посещаване в Индия

Бърел е бил отдаден за горещата спекулация на принцесата с индиеца и ефективно е помагал за прикриването на връзката. Според доближения иконом, той е бил единственият ухажор на принцесата, който е схванал черните секрети на кралското семейство.

Даяна е живяла в истински пъкъл през последните години и е знаела доста разобличаващи обстоятелства за Уиндзорите, които не е трябвало да видят бял свят.

Нейният обичан Хан я е окуражавал да опише истината за „ злокобните закононарушения “ на кралското семейство пред медиите. Подобен ход би представлявал разрушителен удар за Короната! Според злите езици, Даяна е имала информация за незаконни схеми с капитали и въздействие, които непосредствено засягат световните процеси.

Говори се, че принцесата имала доказателства за невъобразими извращения, и дори демонски с*кс ритуали, в които е била принудена да взе участие. Изобличаването на сходна информация би било неприемливо за Бъкингам.

Капката, която преляла чашата е била бременността на Даяна. От години се приказва, че принцесата е била бременна от милиардерския правоприемник Доди ал Файед, само че истината е напълно друга! Бащата в действителност е бил Хаснет Хан.

Британските служби са знаели за деликатната обстановка, и съответно са докладвали на кралското семейство. Не единствено, че техният имидж е щял да бъде срутен, само че и бременността на принцесата щяла да усложни обстановката още повече!

Месеци преди гибелта си, Даяна се разделя с Хан и се връща при Доди ал Файед. Според Бърел, принцесата не е имала мощни усеща към него, той й бил за разтуха.



Преди да замине на съдбовното пътешестване към Париж, Даяна била извънредно тъжна и умислена. Споделяла пред своя иконом, че няма защо повече да живее.

Бърел в никакъв случай не я бил виждал в сходно положение. Последните й думи към него били:

Нали ще бъдеш тук, когато се върна.



Това е последната фотография на принцеса Даяна от охранителната камера на асансьора в хотел Риц в Париж.

Редица различни медии настояват, че принцеса даяна е била ликвидирана от скришен сътрудник на английското разузнаване, който е предизвикал комфортната за мнозина злополука в парижкия тунел.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР