. Покупката на пакет Microsoft Office може да бъде скъпа,

...
. Покупката на пакет Microsoft Office може да бъде скъпа,
Коментари Харесай

Black Friday 2023: Най-евтиният Office 2021 - от €14 и Windows 11 от €9 в Godeal24! Остават 2 дни!

. Покупката на пакет Microsoft Office може да бъде скъпа, абонаментите за Office 365 също не са евтини. Въпреки това можете да вземете Microsoft Office Professional 2021  (вместо за €239), което е най-евтината оферта през тази година. Еднократна покупка, с която софтуерът ще остане вечно ваш. Ако имате голям брой компютри или поръчвате дружно с другари, предлагаме ви да купите пакет Office 2021 Pro 5PCs единствено за €14,85/PC.



Вземете Microsoft Office с 90% отстъпка от истинската цена !

към този момент се предлага с колосалната отстъпка от 90%, което понижава цената до €11,24 по време на разпродажбата Godeal24 Black Friday. Windows 11 е особено основан за хибридна работа, като ви разрешава да работите доста по-лесно и безпроблемно, където и да се намирате. Ще харесате усъвършенстваната работливост, която системата предлага.

Най-добрите предложения за Windows – от Евро 7

Вземете преференциално пакет с 62% отстъпка ( ваучър “GG62 ”)

До 50% отстъпка за други версии на Windows и Office! ( ваучър “GG50 ”)

Софтуерни принадлежности за районен съд на най-хубавите цени !

В Godeal24 можете да спестите доста време и пари с понижените цени за лицензи на Microsoft, програмен продукт за ИТ сигурност и други районен съд принадлежности. Вземете Windows OS и MS Office на най-ниската цена. Насладете се на безпроблемното извършване на покупки с цифровата доставка на Godeal24, която изпраща софтуера непосредствено на вашия имейл в границите на секунди след покупката. Освен това, с оценка TrustPilot 98% Отличен и 24/7 експертна техническа поддръжка, можете да сте уверени в качеството на продукта, който купувате.

Godeal24 дава обещание професионална техническа поддръжка 24/7 и доживотно следпродажбено обслужване и че можете да употребявате продукта без проблеми!

За връзка с Godeal24:

спонсорирана публикация
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР