Покрусени близки на убития Пейо Пеев споделят в социалните мрежи

...
Покрусени близки на убития Пейо Пеев споделят в социалните мрежи
Коментари Харесай

Приятели на убития Пейо: Добротата го погуби, търпеше системен психически тормоз от жена си и тъща си

Покрусени близки на убития Пейо Пеев споделят в обществените мрежи спомагателни детайлности за ужасяващия престъпен случай.

„ Здравейте! Днес разбрах, че моят най-хубав другар, от студентските години, Пейо, е бил погубен! В потрес съм! Обезверена и апелирам за съпричастност. Убит е от тъща си – изтъкнат посланик (Красимира Трифонова) и брачната половинка му Габриела Славова - претендент в листата на Политическа партия, в Бургас “, написа Лора Минева.

22 януари 2024, 20:21

Едно от лицата на Политическа партия в Бургас е дамата, упрекната за убийството на мъжа си в „ Драгалевци “

„ Пейо беше най-хубавият човек, който познавам и в случай че има случаи на домашно принуждение над мъже, то той влиза в статистиките. Мога да намеря стотици хора, които да потвърдят думите ми. Той е от хората, които добротата погуби. Той търпеше систематичен душевен тормоз от жена си и тъща си, до момента в който най-после не го убиха. Удушили са го и след това са запалили колата, с цел да прикрият следите. Намерили са го обезобразен. Причината, съгласно медиите, спор за наставнически права. По новините споделиха, че въпросните обвинени били публични персони, по тази причина не желали публичност. Тези утайки са на първо място нарушители и това би трябвало да се знае! Нито един повече! “, написа още Минева.

Соня Чакмакова също написа, че убитият е бил добър човек.

„ Днес научихме за убийството на нашия непосредствен другар Пейо. Пейо беше един от най-хубавите хора, които познавах, всеки който го познаваше, може да удостовери думите ми. Същият по данни, изнесени в медиите, е погубен от тъща си и майката на детето си. Заради спор за наставнически права. Спор, който се зароди във времето преди още да бъде родено детето му и който спор беше подклаждан и задълбочаван с годините от майката и бабата на детето. Знам от първо лице какви старания и страдания претърпя Пейо, с цел да може да бъде част от живота на сина си и какви пречки и трудности сложиха пред него майката на детето и бабата по майчина линия. Такива, които в последна сметка доведоха и до неговата гибел. Дълбоко уверена съм, че Пейо беше жертва на домашно принуждение, от тези, за които обществото си затваря очите, а не би трябвало да бъде по този начин. Нито един повече! “, написа близката.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР