Покрусен от разстрела на Къро и смъртта на Брат Галев

...
Покрусен от разстрела на Къро и смъртта на Брат Галев
Коментари Харесай

Митьо Пищова направи разтърсващо призание за Къро и Брат Галев

Покрусен от разстрела на Къро и гибелта на Брат Галев е Митьо Пищова! Той линее за загубата на двамата герои от подземния свят, които сочи за свои братя от разнообразни майки.

" Бяха измежду най-близките ми хора двамата. С Къро сме дружно още от деца през 1974 година Най-добрият другар ми е. Имаше почтеност и почитание сред нас. Той пое по неговия път през 90-те години и аз по тази причина си бих камшика. Много сме претърпели дружно ", описа пред " България Днес " с минорен звук бохемът от Арбанаси.

Ласкави думи Димитър Маринов изрече и за Брат Галев, който от интернационално търсен нарушител от Интерпол се оказа умрял от инфаркт при мистериозни условия в родната Дупница.

" От Дупница ми потеглиха дивотиите. Ангел Христов беше същият като мен - даряваше икони и помагаше на църкви, една камара пари е дал. Църквата " Свети Георги " той я подвигна ", твърди Митьо.

И двамата ВИП покойници Пищова дефинира като " смели мъже и бели хора с огромни сърца ".

" Приятелството няма значение дали е в ЮАР или Каспичан. Повечето ми приятели за жал към този момент ги няма. Все такива бяха като Къро и Ангел. Пистолети, саби, полицейски работи са ми подарявали. Какво ли не сме правили дружно. Ама към този момент ги няма ", угрижен е Митьо Пищова.

Новината за кончината на Брат Галев заварва Митьо на плажа в Слънчев бряг, където обичайно отсяда при започване на юни и прекарва там лятото. Без значение, че е в другия завършек на България, Пищова разгласи, че ще отиде на погребението на своя приятел от Дупница.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР