Покровителят Кирил Петков е обещал на баджанак си“ – депутата

...
Покровителят Кирил Петков е обещал на баджанак си“ – депутата
Коментари Харесай

Миро на Лена драпа за шеф на КЗК

Покровителят Кирил Петков е заречен на „ зет си “ – депутата Мирослав Иванов нова сладка служба. Запознати издават, че половинката на Лена Бориславова се точи за ръководител на Комисията за защита на конкуренцията.

 

Иванов, който Лена направи татко през предишния септември, щял да се изправи против сегашния ръководител на Народното събрание Росен Желязков за бленувания пост. От месеци насам мълвата носи, че след ротацията на 6 март, ориста на Желязков е да бъде назначен в влиятелната комисия. От Политическа партия обаче ненадейно решили, че те също би трябвало да повдигнат собствен претендент.

Първоначалният любимец за стола в Комисия за защита на конкуренцията бил Никола Минчев, който грубо се излъгал в лоялността на Кирил Петков и компания – обещаният му пост пръв в събранието като началник Росен Желязков щял да отиде при ген. Атанас Атанасов, с цел да се удовлетворят упоритостите на десницата, и неговите в частност за високи кресла в страната.

 

Стигна се даже до недоволства от страна на Минчев, че е излъган, а половината Политическа партия застанала зад него и за малко обединението да се разтури от кавги.

Дори десните признаха, че са подготвени за вътрешни избори кой – Атанасов или Минчев да е номинираният за началник на парламентарната комисия, само че хората на Киро и Асен бързо му запушили устата с обещания да е в евродепутатската листа.

 

Амбицията да имат собствен човек в регулатора обаче не напуснала Политическа партия и се намерил и Мирослав Иванов, който да стане подобен или най-малко да бъде изправен против Желязков. Дори да не заеме председателския пост, индивидът на Петков получил увещание, че ще бъде измежду членовете на значимата комисия.

 

След раждането на щерка им Деа, Миро остана в Народното събрание, само че Лена Бориславова напусна Народното събрание. Слуховете за повече от другарство сред нея и Петков пък направиха Мирослав Иванов за посмешище и съгласно депутати от Политическа партия било време „ да му се реваншират “, освен това по опция с пост, надалеч от Народното събрание и медийното внимание.

Инфо: Уикенд

Тагове: Кирил Петков ген. Атанас Атанасов Мирослав Иванов Лена Бориславова Никола Минчев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР