Покрай все повечето случаи на морбили в Европа и по

...
Покрай все повечето случаи на морбили в Европа и по
Коментари Харесай

Антиваксърите - злодеи в популярна онлайн игра

Покрай все множеството случаи на морбили в Европа и по света - болест, която би трябвало да е относително рядко срещана поради имунизацията срещу нея, се заприказва значителната роля на антивакс придвижването за този противен факт.

От хора, на които гледахме с подигравка, антиваксърите се трансфораха в световна несгода. И отговорът на обществото не закъсня.
 Снимка 409939

Популярната онлайн игра Plague Inc., в която играчите са в ролята на вируси, бактерии, резистентни паразити и други смъртоносни заболявания, включи антиваксърите като следващата опасност за оцеляването на човечеството. Любопитното е, че това се случи след онлайн петиция, която беше написана от повече от 20 хиляди души.
 Снимка 409938

" Plague Inc. опростява и коментира съществени концепции за разпространяването на епидемиите, с цел да помогне на хората да научат съществени обстоятелства за заболяванията, без да ги засипва с информация ", изяснява основателят на играта Джеймс Вон.

Той добави, че се надява посредством новия " изверг " антиваксърите да им помогне да осъзнаят заканите, против които се изправят всеки ден.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР