Покрай силния стрес се е влошило и здравословното му състояние.

...
Покрай силния стрес се е влошило и здравословното му състояние.
Коментари Харесай

Стресът Му Го Докара. След Трагедиите В Личния Му Живот Веселин Маринов Го Закъса Със Здравето. Изпълнителят Отменя Участията

Покрай мощния стрес се е влошило и здравословното му положение. Това е повода Веселин Маринов да отсрочи изявите си.

Концертите му в Перник, Самоков и Кюстендил към този момент са отсрочени. От екипа му оповестиха, че повода за отлагането им са здравословни проблеми.

Останалите концерти на артиста ще се състоят по график. Веднага откакто научил за кончината на татко си, а по-късно и за гибелта на Тончо Русев, известният реализатор отменил изявите си в Добрич и Шумен.

Въпреки, че единствено това са анулираните му концерти, не е несъмнено дали и останалите изяви от графика му ще се състоят. От екипа му разясняват, че е допустимо да бъдат отсрочени и други концерти, защото не е ясно дали артистът скоро ще се възвърне.

Всеизвестен факт е, че Веселин Маринов е извънредно прочувствен и приема тежко сходни събития. Феновете му в мрежата го поддържат, пожелавайки му да откри сили да преодолее тъгата си.

Въпреки трагичните събития в живота на Веселин Маринов се случи и нещо позитивно. Наскоро той разкри, че има нова възлюбена. Този път артистът е уверен, че това е същинската му обич, написа „ България през днешния ден “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР