Покрай шефката на кабинета на Кирил Петков и говорителка на

...
Покрай шефката на кабинета на Кирил Петков и говорителка на
Коментари Харесай

Прокуратурата погва и бившия шеф на НС Никола Минчев и майка му

Покрай шефката на кабинета на Кирил Петков и говорителка на държавното управление, прокуратурата ревизира и майката на някогашния началник на Народното събрание Никола Минчев.

Това излиза наяве от самопризнанията на самата Лена Бориславова във ФБ.

„ Прокуратурата се е „ самосезирала “, единствено че не за просрочените заеми или увреждането на държавния запас, а поради контракт, подписан с адвокатската фирма, подкрепила новото управление в първите дни на борбата. Жълтите медии на ГЕРБ и Движение за права и свободи и те ревниво вземат участие в борбата от ден едно. През май 2021 си мислех, че най-голямата неистина за мен може да бъде, че персонално получавам заплата от ББР в размер на 14 000 лева на месец. 12 месеца по-късно съзнавам, че просто ми е липсвало въображение “, написа Бориславова.

От изказванията й следва, че парите по контракта сред ББР и адвокатската адвокатска фирма „ Джингов, Гугински, Кючуков и Величков “, не са получавани от тях, а точно от въпросното сдружение. Въпреки че в него тъкмо е посочено, че тя е индивидът, който ще получава месечно заплащане от 13 690 лева или 164 289 лева годишно без Данък добавена стойност.

При това състояние се оказва, че прокуратурата ще ревизира и адвокатската адвокатска фирма „ Джингов, Гугински, Кючуков и Величков “, в която Лена Бориславова е работила по това време.

Както и към този момент някогашният началник на Народното събрание Никола Минчев, който също е работил в тази адвокатска фирма. И евентуално ще стане писмено прочут общественият факт, че адвокатската процедура на Никола Минчев в действителност е била при майка му Весела Станчева-Минчева.

Весела Станчева-Минчева е старши сътрудник в адвокатската адвокатска фирма „ Джингов, Гугински, Кючуков и Величков “. Именно тя е назначила сина си на работа в адвокатската фирма. А Никола Минчев е обслужвал като юрист Кирил Петков в опитите му да завладее плажа " Корал ", за които ПИК неведнъж заяви. Както и роднината на самия Петков - отец Георги Ганев.

В заверата по завземането на " Корал " изключително дейна е днешната депутатка от Политическа партия Мирослава Петрова Петрова.

Според източници от юридическите страни Лена Бориславова е била назначена в същата адвокатска фирма към 2019-2020 година с енергичното посредничество точно на Кирил Петков в качеството му към момента на " процъфтяващ предприемач и харвардски ученик ".

Още при издигането на Никола Минчев от Политическа партия за ръководител на Народното събрание стана ясно, че точно той е индивидът, нает да работи на хонорар от 140 евро на час на ББР, както заяви ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

Никола Минчев се появява за пръв път обществено, когато харвардските аферисти Кирил Петков и Асен Василев оповестиха, че основават партията си на 19 септември предходната година. А по-късно стана и лидер на листата им в Перник.

Източници от Политическа партия описаха пред ПИК, че с цел да бъде включен в тази листа, а по-късно повдигнат за ръководител на Народното събрание е било желано позволение от майка му Весела Станчева-Минчева, която го е взела в адвокатската фирма „ Джингов, Гугински, Кючуков и Величков “, където е старши сътрудник.

Очевидно разплитането на далаверите към Просто Киро и Кокорчо ще извади на ярко извънредно порочни връзки и по тази причина Лена Бориславова към този момент бърза да накисне и сътрудниците си, с които ги е въртяла. А инспекцията на нейния контракт с ББР ще води прокуратурата право в адвокатската адвокатска фирма „ Джингов, Гугински, Кючуков и Величков “ и Никола Минчев.

Източник:

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР