Покрай самоизолацията в последните месеци осъзнахме колко е важно да

...
Покрай самоизолацията в последните месеци осъзнахме колко е важно да
Коментари Харесай

Новата дружка на Дженифър Анистън

Покрай самоизолирането в последните месеци осъзнахме какъв брой е значимо да си имаш правилен другар вкъщи, с който да споделяш дните си. Явно и Дженифър Анистън е стигнала до същия извод, съдейки по последната й обява в Instagram.
 Дженифър Анистън, актьорството и желанието й да се откаже от Холивуд
Пенсионира ли се Дженифър Анистън

Какво може да я накара да го направи

Актрисата е следващата известна персона, която се реши да си осинови домакински любим . Подобна акция чете в обществените мрежи в последно време, тъй като доста животинчета се оказаха без дом и без човек, който да се грижи за тях във времената на пандемия.

А Анистън си е намерила дребна, сладка приятелка, с която несъмнено няма да й е скучно. От късото видео виждаме, че става въпрос за бяло кученце, което е много игриво , само че Джен е съумяла да го хване в миг на блажена отмора. Дори тогава обаче то не пуска лакомството от устата си.

на Окт 11, 2020 в 7:44 PDT

" Искам да ви показва най-новия член на нашето семейство - Лорд Честърфилд. Той мигновено открадна сърцето ми " , написа Анистън и благодари на организация, която се грижи за бездомни животни и за това да си намерят непрекъснат дом.

Това не е първото куче, което ще лудува в дома на актрисата. От няколко години тя има своя правилен Клайд, с който не се разделя на никое място, даже на снимачната площадка.

на Ное 13, 2019 в 1:02 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР