Покрай футболните вълнения, в които се е потопил света, Cartoon

...
Покрай футболните вълнения, в които се е потопил света, Cartoon
Коментари Харесай

Cartoon Network заразява децата с футболна емоция

Покрай футболните безредици, в които се е потопил света, Cartoon Network пуска специфичен уебсайт с обичаните герои на децата за Световното състезание по футбол. Почитателите на канала ще могат да се състезават за своята страна с обичаните си анимационни герои. От екипа на телевизионния канал са създали разнообразни игри, с които децата могат да се допрян до футболните страсти посредством своите обичани анимационни герои на специфичния микро уебсайт.

Най-вълнуващата и наподобяваща същинско състезание игра е Toon Cup 2018 , в която всяко дете може да сътвори собствен тим. В менюто на играта са включени всички страни, които са се класирали за Световното пътвенство по футбол в Русия тази година. За разлика от същинските тимове, тук съставите са от анимационни герои. Децата могат да избират измежду най-известните и обичани персонажи на Cartoon Network като Ben 10, Реактивните девойки, Гъмбол, Вамбър и Прохаяс от „ Могъщите магимечове “, Юникити и доста други. Всеки състезател има свои неповторими мощни и слаби страни във връзка с скоростта, силата и точността на удара.

В продължение на един месец , на уеб страницата ще бъдат качени и други суперзабавни игри, в които могат да вземат участие и родителите. „ Гол-о-метър “ е състезание, посредством което всеки може да мери какъв брой най-дълго може да вика „ Гооооол! “, което е едно от най-ценните умения по време на Мондиала.

Ще има и доста въпроси и проби , свързани с тимовете и обичаните играчи – анимационни герои, а за цялото семейство екипът на Cartoon Network е приготвил и доста специфична рецепта за футболни мини кексчета.

Партньорите на надпреварата от известния влог АЙДЕ БГ ще въвлекат децата в страхотна футболна конкуренция с награди. На уеб страницата на сътрудниците от блога mamamia.bg децата и техните родители също ще могат да се състезават за страхотни награди, обезпечени от Lenovo България и техния геймърски бранд Lenovo Legion.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР