Покрай 42-ия си рожден ден фолкдивата Емилия сподели емоциите си

...
Покрай 42-ия си рожден ден фолкдивата Емилия сподели емоциите си
Коментари Харесай

Жорж Башур заряза Емилия заради имотна брокерка

Покрай 42-ия си рожден ден фолкдивата Емилия показа страстите си от всички получени честитки и направи опит да обори слуховете, че двамата с мъжа й – предприемачът Жорж Башур, са разграничени.

За задачата тя разгласява в обществената мрежа кадър, на който театралничат със брачна половинка й и голям букет рози, очевидно подарен й от него за празника.

 

Освен фактът, че двойката са решили да се снимат на колене в коридора на дома им, прави усещане и голямото благополучие, което струи от фотоса. Емилия и Башур са съпрузи от пет години, а плод на тяхната обич е щерка им Жоржина.

 

Всъщност мълвата за раздялата им се понесе още преди няколко седмици, а двойката дълго пази безмълвие по тематиката, очевидно решили да не обръщат внимание на злословия и спекулации. Те към момента не са коментирали новината, а Емилия по всякакъв начин се пробва да я омаловажи, показвайки обща фотография с арабина.

 

„ Никога не съм се чувствала по-значима и обичана. Прочетох и чух толкоз хубави думи за себе си даже от хора, които са ме виждали единствено един път. Толкова откровени пожелания. Сърдечно благодаря на всички за отделеното време! “, написа певицата точно на празника си.

 

Запознати обаче настояват, че фолк дивата в действителност е разграничена с Башур, макар че двамата се пробват да запазят връзките си цивилизовани поради детето, което имат.

Арабинът минавал съвсем всяка седмица да види половинката си и дребната Жоржина, само че към този момент не живеел под един покрив с тях. Като виновен човек, несъмнено осигурявал и постоянна прехрана за щерка си.

 

Според мълвата от предходната зима той има нова тръпка до себе си, която е имотна брокерка. Емилия приела доста мъчно обстановката, само че в последна сметка се примирила. Двойката към момента не са влезнали в процедура на бракоразвод, надявайки се в някакъв миг да съумеят да закрепят връзките си.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР