Поколения мъже могат да си отдъхнат, след като учени доказаха,

...
Поколения мъже могат да си отдъхнат, след като учени доказаха,
Коментари Харесай

Учени: G-точката на жената не съществува

 Поколения мъже могат да си отдъхнат, откакто учени потвърдиха, че просто G-точката на дамата не съществува. Според лекарите няма доказателство, че при дамите има дребна, супер сенсетивна зона, която ги кара да имат мощни оргазми при секс. Ерогенната зона бе кръстена на немския гинеколог Ернст Графенберг, който първи допуска, че има мрежа от нервни окончания през 50-те години на предишния век.

Но ново проучване на 17 дами на междинна възраст потвърждава, че сходно място няма, а в действителност окончанията са отмерено разпределени. Докладът на учените от Истанбул е оповестено в Международния вестник по урология и в него е заключено, че " анатомичните доказателства за съществуването на G-точката са слаби, незадоволителни и малко ". Д-р Графенберг, който изобретява и спиралата като контрацептив, даже не дава име на " откритието " си.

То се появява през 80-те години в Съединени американски щати и доста бързо става известно, изключително в маркетинга на сексиграчки и лечения. Въпреки, че се дискутира от десетилетия, първите " доказателства " се появяват единствено преди 8 години при проучване на 83-годишна жена. Човекът, който твърди, че я е разкрил, в последна сметка създава и способ наименуван G-спотопластика за възстановяване на половия живот, макар скептицизма на сътрудниците си, пише " Дейли Мейл ", представени от " 24 часа "

Днес терапиите, които се базират на G-точката са бизнес за милиони, само че съгласно Деван Стол от Университета на Мичигън " няма никакво доказателство, че работят отвън плацебо резултата ". Според някои тъкмо разногласията към G-точката карат дамите да са несигурни. Допитване на списания " Космополитън " сподели, че половината от дамите се усещат обезверени, че не могат да имат оргазми като другите. А 22 на 100 от мъжете си поставяли като висша цел в секса откриването на G-точката.

" Това не е като да натиснеш копчето на асансьора или пък да включиш лампата. Не е единствено едно нещо, композиция е от доста ", безапелационен е Боби Комисарук от университета " Рутгерс " в Ню Джърси, който е управлявал едно от най-големите проучвания в историята.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР