Поколението Y – така социолозите наричат родените през 80-те години.

...
Поколението Y – така социолозите наричат родените през 80-те години.
Коментари Харесай

Анна Кулинова: Българската Мерилин Монро стана монахиня


Поколението Y – по този начин социолозите назовават родените през 80-те години. Те са самостоятелни, с подчертана характерност и ревностно защитавана независимост. Израсли са в мрежата и живеят в свят без граници. Българите от авангарда на това потомство наподобяват, като че ли рецесията е предходна край тях, без да я виждат. Докато родителите им приказват за безработица и безпаричие, те разискват нови планове. Харесват ли ни или не, те са бъдещето и вместо да им постановяваме остарели стандарти на работа и живот, по-добре да се опитаме да ги разберем.

„ Често ми споделят, че имам страхотна усмивка, била million dollar smile “ – споделя Ани и се залива в плевел смях. – Хората споделят, че се чувствали добре към мен, тъй като съм имала positive vibe energy.

Човек в действителност се усеща добре към нея, въпреки и в един неналожителен диалог по женски през океана. Дори и в корона рецесията Ани непрекъснато се снима в нещо. Натурална русокоска със секси лъчение и без грам силикон и филъри по нея. Не инцидентно кариерата й потегля като модел на долни дрехи и секси облекло… до момента в който мечтае за актьорска кариера. И в случай че през днешния ден Анна Кулинова е световна звезда в Щатите, това не е единствено поради блондинския й съблазън. Тя е занимателна, постоянно положителна, бързо смъква бариерите сред себе си и хората и е безпределно упорита в гонене на задачите и фантазиите си.

 Анна Кулинова: Българската Мерилин Монро стана монахиня (ВИДЕО)

На визитката й написа „ актриса, продуцент, модел, ambassador, бизнесмен “, а тя някак съумява да съвмести всичко това и да остане естествено красива. Отказва всевъзможни
разкрасяващи хирургически намеси
фейс лифтинг, а екстеншъни на косата поставя единствено на фотосесии. Затова пък счита съня за доста значим за хубостта й и спи по 9-10 часа.

„ О, ти не знаеш, станах монахиня. Беше някакъв потрес! “ – смехът на Ани кънти в телефона. Тя е сестра Рут във кино лентата „ At the End of Santa Fe Trial “. Снимат в Санта Фе, Ню Мексико през юли предходната година. „ Пържех се в жегите и задухата в тая черна тога и шапка. Филмът е изработен по автентичен случай – по какъв начин две монахини строят лечебни заведения и учебни заведения с пари, събрани от щедрост “, споделя Ани.
 Анна Кулинова: Българската Мерилин Монро стана монахиня (ВИДЕО)
На благотворително събитие на фондация „ Ronald McDonald “ за деца, заболели от рак.

„ През цялото време на пандемията, до момента в който всичко в киноиндустрията беше замряло, ние снимахме филм! “, вълнува се дамата. „ The Families Feud “ е черна комедия, гангстерски филм. А тя е Наташа – момиче, което оприличават на Марго Робин. Гангстерите я вземат за филмовата звезда, преследват я на всички места и изпадат в комични обстановки. Филмът ще се излъчва в Netflix.
 Анна Кулинова: Българската Мерилин Монро стана монахиня (ВИДЕО)
На снимачната площадка на кино лентата „ The Families Feud “ („ Семейни вражди “).

Стъпка по стъпка Ани
реализира фантазията си
да стане актриса, като продължава да се снима и като модел. Наскоро е станала лице на известна марка очила, на натурални сокове и на доста скъпи диамантени бижута – на стойност от няколкостотин хиляди $ до милион. Снима се и в реклама на детективска организация, занимаваща се и с следене на погрешни мъже и дами, а тя е в ролята на съблазнителка на един мъж.

През 2020-та Ани губи татко си от рак и това я събаря. Включва се в благотворителни празненства, на които тя е хостеса, за събиране на средства за деца, заболели от рак, в сърцето на Манхатън. „ Моето последващо благотворително празненство ще бъде отново за дете, което по знамение е оживяло от тежка форма на рак. Направиха документален филм, аз се срещнах със фамилията и тяхната фондация – „ Emily Fondation “. Това ме трогна доста, желаех да продължа с благотворителността, в името на татко ми “, споделя „ Ани положителното момиче “. Така я назовават, тъй като непрестанно урежда помощ за някого – да вземем за пример да откри вложители за филм.
 Анна Кулинова: Българската Мерилин Монро стана монахиня (ВИДЕО)
Моментът, в който Ани вижда, че цялостен Ню Йорк и цялостен Лос Анджелис са с нейния лик.

Ани си спомня за детството в Русе, с фантазии за киното и сцената… само че я харесват за първокласен модел на долни дрехи. „ Всъщност кариерата ми стартира като актриса “, смее се тя. Когато е на 16 години, на връщане от учебно заведение я стопират на улицата и я канят да се снима във кино лентата „ Дан Колов “. „ А аз една такава срамежлива, не знаех на кой свят съм “, споделя Ани.

Във кино лентата е гадже на мениджъра на Дан Колов, а в ролята е немският артист Петер Андерс. „ Трябваше да се върша на влюбена и моята първа целувка с мъж в устата беше на снимачната площадка. Нямах гадже, бях доста скромна и беше потрес за мен да се целувам с чужд мъж “, споделя Ани. Когато вижда обаче камерите към себе си и попада във водовъртежа на прически, грим и капризи, стартира доста мощно да мечтае да се потопи в магията на киното.
 Анна Кулинова: Българската Мерилин Монро стана монахиня (ВИДЕО)
Като монахинята Рут по време на фотосите на кино лентата „ At the End of Santa Fe Trial “ („ В края на процеса в Санта Фе “).
 Анна Кулинова: Българската Мерилин Монро стана монахиня (ВИДЕО)
Като монахинята Рут по време на фотосите на кино лентата „ At the End of Santa Fe Trial “ („ В края на процеса в Санта Фе “).

В Русе
не може да си заплати
таксата за университет. Снима се за календари, марки на долни дрехи, каталози… На 22 години отпътува за Щатите – сама, уплашена, с неприятен британски. В Ню Йорк би трябвало да се бори за всичко и работи като хостеса в ресторант – посреща гостите. Вечер сама си търси в Гугъл контакти с фешън организации.

В началото са дребни задължения за шоута на долни дрехи и бански, до момента в който един ден не я канят за национална реклама на първокласно скъпо долни дрехи Le Mystere, обичана марка на Опра Уинфри. Каква е изненадата й, когато един ден Ню Йорк осъмва с нейния лик – по билбордове, на рейсове, в метрото. „ Бях като Кари Брадшоу от „ Сексът и градът “. Имаше ме на Тайм скуеър в Ню Йорк, на „ Сънсет бул. “ в LA, и на всички места пишеше Anna Kulinova for Lе Mystere “, спомня си тя с неспокойствие.
 Анна Кулинова: Българската Мерилин Монро стана монахиня (ВИДЕО)
„ Златна серия “ на Анна Кулинова за Donnabella – супер скъпа козметика за лице с 24-каратово злато и перли.

Снимала се е защо ли не – долни дрехи, облекла, украшения, чанти, първокласна козметика. Има и няколко корици в елитни списания като Vogue, Harper’s Bazaar, 4 календара. Създават сбирка от бижута с нейното име и лице – ANNA K. От години я снима корифеят Роб Клайн, който умее да изтъкне най-хубавото в нея. Ани показва и тоалети на френската дизайнерка Рейчъл Атли. Учителката по йога прави облекла единствено от сатен, бамбук – органик, еко, или sustainable („ устойчива “) мода. Колекцията на Рейчъл се прави напълно в Ню Йорк от дама, работеща за Ким Кардашиян. Дрехите са доста скъпи. С Рейчъл са снимали няколко сбирки.

Сравняват Анна непрестанно с Мерилин Монро, която още е легенда оттатък океана. Дори я гримират и обличат като двойничка на Мерилин в новогодишна реклама на една телевизия, като „ пее “ на плейбек. В един от календарите й също я снимат като Мерилин и като други звезди – Ана Никол Смит и Урсула Андерс като момичето на Бонд.
 Анна Кулинова: Българската Мерилин Монро стана монахиня (ВИДЕО)
Като Урсула Андерс, момичето на Джеймс Бонд, на един от календарите си.

Подобно на Мерилин, Анна се е
срещала с американски президент
и то не с един, а с двама. С Доналд Тръмп се среща преди да стане президент, на празненство на списание Gotham. „ Беше с Мелания, държа се обикновено, като сериозен предприемач. С Бил Клинтън бяхме на едно коктейлно празненство. Извика високо: „ I love Bulgaria! “. Беше цялостно с публицисти и звезди, всички гледаха към нас и бях доста горда като българка “, вълнува се Анна.

Le Mystere е първият й огромен пробив в стилната промишленост. А в киното? Оо, това дълга тема… Седи си в един бар с елитния сътрудник Джак Джиларди, работещ единствено със звезди от ранга на Никол Кидман и се радва, че е съумяла да го навие за среща, когато към тях се приближава… Гари Маршъл, режисьорът на „ Хубава жена “!

„ Втурнах се към него и започнах да му приказвам разпалено какъв брой обичам всичките му филми и че N пъти съм гледала „ Хубава жена “ – споделя Ани. – А той, един подобен привлекателен и сърдечен, в типичния си муден жанр на говорене, се чудеше, че е толкоз прочут в България. Даде ми визитката си, сподели, когато съм в LA, да му звънна и да нося театрален текст. „ Кой знае, може да си надарена “, ми сподели с усмивка. “
 Анна Кулинова: Българската Мерилин Монро стана монахиня (ВИДЕО)
На корицата на сп. TalentRaters.

Гари Маршъл я вмъква във кино лентата „ Денят на Свети Валентин “, като написва специфична роля за нея – на българско момиче, което купува цветя в магазин и се среща и сприятелява с героя на Аштън Къчър. На снимачната площадка Ани е с цяло съзвездие от 25 звезди – Джулия Робъртс, Брадли Купър, Дженифър Гарнър… Нивото й се повишава доста, тъй като към този момент си е партнирала с Аштън Къчър… Става и член на Американската актьорска колегия – SAG-AFTRA.

Оттогава до гибелта на Маршъл през 2016 година двамата са близки другари. Той непрестанно й повтаря, че има гений и ще стане звезда. „ Гари в никакъв случай не си е разрешил да флиртува с мен, постоянно се е отнасял бащински и с почит. Дори когато му споделях за ново гадже, той все питаше: „ Прави ли те щастлива? “. Казваше: „ Искам някой ден аз да те заведа до олтара, като татко “. Смъртта му обърква доста техни проекти. Неосъществен остава и един неин сюжет за филм. „ От Гари запомних и това, че с цел да съм сполучлива, не е задоволително да съм красива. Трябва да съм и занимателна. Това беше съвършената композиция за него… “
 Анна Кулинова: Българската Мерилин Монро стана монахиня (ВИДЕО)
Като Мерилин Монро на един от календарите си.

И защото Анна в действителност е funny, има блестяща сбирка от фотоси със звезди – Робърт де Ниро, Лео ди Каприо, Джак Никълсън, Елтън Джон, Сюзън Сарандън, Мел Гибсън, Брадли Купър… С всички тях се снима не като почитател, а като световна звезда, на кино награди и всевъзможни празненства, на които я канят. Наскоро е попълнила сбирката си със фотоси с Бен Стилър, Род Стюарт.
 Анна Кулинова: Българската Мерилин Монро стана монахиня (ВИДЕО) С Лео ди Каприо на премиите „ Златен глобус “, на които той отива с майка си.  Анна Кулинова: Българската Мерилин Монро стана монахиня (ВИДЕО) С Елтън Джон, отзивчив и другарски надъхан, на благотворително празненство.  Анна Кулинова: Българската Мерилин Монро стана монахиня (ВИДЕО) С Джак Никълсън на коктейл в кънтри клуба на Бел Еър, Лос Анджелис.  Анна Кулинова: Българската Мерилин Монро стана монахиня (ВИДЕО) С Мел Гибсън на празненство.  Анна Кулинова: Българската Мерилин Монро стана монахиня (ВИДЕО) С Аштън Къчър на премиерата на кино лентата „ Денят на Свети Валентин “.  Анна Кулинова: Българската Мерилин Монро стана монахиня (ВИДЕО) „ Брадли Купър е подобен сладур, дружно се снимахме в „ Деня на Свети Валентин... “  Анна Кулинова: Българската Мерилин Монро стана монахиня (ВИДЕО) С Гари Маршал (вляво) и собствен другар на рождения й ден, проведен от организацията й.  Анна Кулинова: Българската Мерилин Монро стана монахиня (ВИДЕО) Първата й роля: с артиста Петер Андерс в сцена от кино лентата „ Дан Колов “.  Анна Кулинова: Българската Мерилин Монро стана монахиня (ВИДЕО) С Род Стюарт в бекстейджа.Инфлуенсър е в Instagram
със „ единствено “ половин милион почитатели. Според Ани са малко, само че и задоволително за кариерата й. „ Повечето предложения за фотоси за филми и реклами са от хора, които са ме видели в Instagram “, споделя тя. Живее в спокоен квартал в северен Манхатън. Казва, че се въздържа да се обвързва съществено с някой мъж. „ Една такава връзка би попречила на кариерата ми на актриса “, споделя българката.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР