Поклон за този кондуктор от Стара Загора.Само преди дни Ви

...
Поклон за този кондуктор от Стара Загора.Само преди дни Ви
Коментари Харесай

Респект за този кондуктор! Намери раница с пари и я върна непокътната СНИМКА

Поклон за този кондуктор от Стара Загора.

Само преди дни Ви разказахме за Минчо Тенев - водач на тролей в Стара Загора, който върна вярата в положителното. Той откри телефон в тролея, който ръководи, и го съобщи на собственичката му.

Междувременно след публикацията ни ресорният зам.-кмет на Стара Загора Радостин Танев поздрави екипажа на тролейбуса, обезпечаващ линия №36. Подарък на чиновниците за образец връчи и шефът на предприятието инж. Георги Станчев. Той изрази убеденост, че всички работещи в общинското сдружение носят съвест и положително сърце.

Припомнете си тази история тук:

Днес екипът на GlasNews.bg научи за следващо положително дело, случило се в Стара Загора. За него излиза наяве от обява в обществената мрежа Фейбук. Здравка Кючукова написа в една от старозагорските групи, че е не запомнила раницата си в автобус номер 17. Кондукторът в рейса намерил раницата, само че не се изкушил да я задържи за себе си, както доста биха сторили. Той съумял да открие Здравка и й върнал раницата непокътната.

Във въпросната раница били всички лични документи на Здравка, портфейл и ключове за у дома.

А кондукторът се казва Валентин Виолетов и заслужава реверанс за положителното дело!

" На фона на всички неприятни вести, които ни заливат всекидневно, ще ви кажа, че към момента има и хора, които са съхранили в себе си доброта, сериозност и отговорност. Искам да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ на кондуктора на рейс номер 17 - Валентин Виолетов, който откри забравената ми раница! ", написа в мрежата Здравка Кючукова. Жената се надява всички да бъдем по-човечни един с различен и да не си затваряме очите, в случай че нещо не ни касае директно. 

" Правете положително - постоянно се връща ", с този апел приключва обявата на дамата.

Кючукова показа и фотография на кондуктора и напълно предстоящо - под поста заваляха приветствени мнения.

" Бог да го благослови! Браво! ", " Жив и здрав да е, блажен! ", " Има към момента останали почтени хора. Живи здрави, повече такива истории ", " Достойна човешка постъпка! ", пишат консуматори на Facebook.



Снимка: Здравка Кючукова
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР