Показват мечтания автомобил на всички бургазлии – Трабант 601 Кабрио,

...
Показват мечтания автомобил на всички бургазлии – Трабант 601 Кабрио,
Коментари Харесай

За такава кола мечтае всеки бургазлия – Ламбо Трабанта Кабрио „Батката”

Показват мечтания автомобил на всички бургазлии – Трабант 601 Кабрио, който носи името „ Батката”. Немското возило е благосъстоятелност на бургазлията Константин, а на вратата му е маркиран прякорът на основателят му. Видът на колата е много ексцентричен. Произведена е 1980 година, само че по нищо не отстъпва на сегашните скъпарски коли, написа flagman.bg.
„ Имам колата от 5 години. Лесно се поддържа. Имам още няколко трабанта и в случай че се наложи промяна на части, постоянно съумявам да намеря. Но към този момент е в съвършено положение. Сам направих махащия покрив и повдигането на вратата като на Ламборгини. Има голям интерес към такива коли, изключително за сватби или абитуриентски балове. Но аз съм просто фен и ми е прелестно да " съживявам” по този начин колите, като им притурям друг съвременен тип, описа Константин.
Десетки феновете на ретро колите се стопираха при забавния модел. Атрактивният трабант е част от 11-тото ревю на „ хот род” возила, което тече в този миг пред Пантеона в Морската градина на Бургас.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР