Показно убитият Петър Христов е бил доста активен и се

...
Показно убитият Петър Христов е бил доста активен и се
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО в BNews: #предавам се? Какво е мислил богаташа Христов и как вади на показ близостта си с ГЕРБ?

Показно убитият Петър Христов е бил много деен и се е радвал на хорското утвърждение във Facebook. Профилът му е отключен, а от изявления излиза наяве и какви са били настроенията на бизнесмена… броени дни преди да бъде „ перфориран “ в столичния квартал „ Манастирски ливади “.

В една от последните изявления проличава думата – предавам се… Христов наподобява е бил много мощен темперамент и неотстъпчив пред компликациите. Той споделя обява с текст: Тате, какво значи „ Предавам се “? – Не знам, сине! Ние сме българи!

Поглеждайки обратно във времето, в последния месец от отминалата 2017, Христов споделя, че човек би трябвало да понесе следствията от добротата си, а стотици хора дават „ Харесвам “ на неговата обява. (Виж фотографията в Галерия)

И малко преди коледните празници, от Facebook профила му проличават и политическите пристрастия. Собственикът на Айран Балкан, който има директно присъединяване в строителния отрасъл споделя публикация „ Правителството отпусна на Министерство на регионалното развитие втория милиард за Националната стратегия за енергийна успеваемост на многофамилни жилищни здания “. Дали пък някоя от неговите компании не е директно обвързвана и се радва на положителната вест от страницата на Министерство на регионалното развитие?
Друг негов пост приказва за утвърждение на актуалната партия „ майка “ в съдружното държавно управление (Виж галерията). Няколко поста на спортна тематика, където с млекарския бизнес е подпомагал децата, а при започване на декември споделя и клип на ГЕРБ, от чиято партия беше номиниран за народен представител, само че самичък се отдръпва в следствие (Виж Галерията). От изявленията е видно, че и той споделя мнението, че богати и небогати мислят по друг метод (Виж Галерията).

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР