Показният разстрел на мъжа на Наталия Гуркова в ЮАР е

...
Показният разстрел на мъжа на Наталия Гуркова в ЮАР е
Коментари Харесай

Съпругът на Гуркова ликвидиран заради 3 млн. евро?

Показният разстрел на мъжа на Наталия Гуркова в ЮАР е поради невърнат дълг в размер на колосалните 3 милиона $. Диамантеният търговец Джордже Михалевич бе убит на 22 септември в ЮАР, а черната новина остави безмълвни както брачната половинка му, по този начин и приятелите му, написа " Флагман ".

Разстрелът е поръчан от необут № 1 в Южна Африка Радован Крейчич. Чехът, който от години е на върха на престъпността в ЮАР, е бизнес сътрудник на Джордже в търговията с диаманти и не би трябвало сред двамата да има нерешими спорове.

Последната мълва обаче носи, че капо ди тути капи в африканската страна дал 3 милиона $ заем на черногореца, който балканецът „ не запомнил “ да върне. Предложенията на локалната преса интензивно се въртят към версията, че физическите убийци са руснаци или източноевропейци, написа в. " Уикенд ".

Чаровният Джордже е бил наблюдаван в продължение на месеци и убийството му по никакъв начин не е инцидентно. В деня на нещастието обядвал в първокласен ресторант в Бедфордвю, покрай Йоханесбург. Бил в компанията на другари, говорел по телефона и нищо в държанието му не издавало да има терзания.

След това се метнал на поршето си и потеглил. Куршумите го застигнали, когато двама души на мотор се доближили до колата и разкрили огън. Първа за нещастието заяви локалната журналистка Манди Уинър, която е правила изявление с Михалевич преди време. Пред нея той се хвалил, че бизнесът му е чист и честен и търговията със злато и диаманти – напълно легална.

Уинър била впечатлена, че на мястото на стрелбата не били открити гилзи. Затова и досега не е ясно с какъв брой патрона е гръмнат мъжът на Мис България. На фотосите на колата му се виждат единствено дупки на стъклото. Публична загадка е, че в последните 2-3 години Джордже е имал финансови компликации.

Черногорецът изгубил пари в неизгодна договорка, от която не можел да изплува. Така се стигнало до заема, който коствал живота му. „ Знаеше се, че Джордже напълно е скъсал ластика. Диамантеният му бизнес, за който Гуркова се хвалеше пред приятелките си в България, е бил на различен предприемач.

Михалевич се водеше като мним притежател и против това си обвързване получаваше голяма заплата. На няколко пъти се опитваше да отдели средства и да развива независимо, само че нещата не се получаваха. Така задлъжняваше от ден на ден и повече. От обстановката го вадеха другари. За последно си беше у нас преди две седмици и взе от прочут столичен предприемач 20 хиляди евро “, твърди източник, осведомен с делата на предприемача.

В ЮАР се имал с локалните медии и постоянно пускал самичък клюки за себе си - че е напуснал страната, че е погубен и прочие. Затова негови близки не повярвали на мълвата. Като видели колата обаче, повярвали. В страната се счита, че максимален интерес от премахването на Михалевич има Радован Крейчич, който е измежду притежателите на огромната компания за злато в Африка.

Михалевич е заплетен и с различен международен дилър на злато - Хуан Майер. Той постоянно е упрекван в подкупи на полицията. Миската Наталия Гуркова е застигната от трагичната новина в София. Предния ден е била на празненство. Първоначално не повярвала, само че по-късно припаднала.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР