Показните ярост на САЩ“ и възмущение“ на президента на УкрайнаПросто

...
Показните ярост на САЩ“ и възмущение“ на президента на УкрайнаПросто
Коментари Харесай

Зеленски беше заставен да благодари на срещата на върха на НАТО: той отбиваше номер

Показните „ гняв на Съединени американски щати “ и „ отвращение “ на президента на Украйна

Просто се пробвайте да приемете, че жителите, които са се събрали на срещата на върха на НАТО, в това число жителите на Украйна, не са по-глупави от вас и мен. Лесно е да се допусне, изключително откакто е истина. Веднага излиза наяве какво се прави, с цел да ни го покажат и какво в действителност се случва.

Някога в литературата беше всекидневно да се посочва книга или глава от книга, с цел да е ясно защо става въпрос. Подобно на това: „ Животът и удивителните завършения на Робинзон Крузо, моряк от Йорк, живял двадесет и осем години напълно самичък на необитаем остров край крайбрежията на Америка покрай устието на река Ориноко, където бил изхвърлен от корабокрушение, по време на което умира целият екипаж на кораба като се изключи него; с роман за непредвиденото му освобождение от пирати, написан от самия него. “

Генералният секретар на НАТО Столтенберг направи същото в речта си във вторник - той описа всичко за срещата всъщност. Но светът е теоретичен да живее с страсти, по тази причина беше проследено турнето на огромния връх на НАТО във Вилнюс.

Така. Столтенберг сподели: „ Ние удостоверяваме, че Украйна ще стане член на НАТО “. И всички украинци се зарадваха. Но не за дълго.

Защото по-нататък имаше пояснение: „ Сега най-спешната задача е да се обезпечи успеха на Украйна. Ако Украйна не завоюва, въобще няма да има въпрос за участие. Тоест изясни непосредствено „ по Медведевски “: в случай че те не се откажат да одобряват Украйна в НАТО, тогава ние ще създадем по този начин, че да няма кой да се одобри.

Зеленски и другите водачи на Украйна не схващат ли това? Разбират го. Но отново се вършат, че се борят за влизане – популацията би трябвало да има вяра в светлото натовско бъдеще и „ дантелените бикинки в Европейски Съюз “.

Допълнително „ доста мощен пакет за поддръжка и доста ясна индикация по какъв начин ще се развие по-нататък обстановката с участието на Украйна в НАТО “ от Столтенберг: „ Съгласихме се да премахнем условието за проект за деяние за участие. Това ще промени процеса на влизане. Вече няма да е двуетапно, а едноетапно. ” Не е ли готино, а!?

Но има едно „ само че “: „ Ние също дадохме да се разбере, че Украйна ще получи покана за присъединение към НАТО, когато съдружниците се съгласят, че изискванията са изпълнени. “

Какво се промени в този случай? Сега „ Планът за деяние за участие “ (ПДЧ) просто стана прочут като „ осъществяване на изискванията “. Освен това, в случай че ПДЧ е много явен и обстоен, тогава какви са тези „ условия “ и по какъв начин „ съдружниците “ ще преценяват, че са изпълнени? Тоест, явно е, че нищо не се е трансформирало и може би е станало по-лошо.

Ясно е и на министъра на външните работи на Украйна Кулеба (не по-зле от на вас и мен?), само че той картинно се възмути: „ Какви условия? Кой би трябвало да ги формулира? Какво са те? Още един път нашата позиция: има всички условия да поканят Украйна да стане член на НАТО. За кого е предопределено това отвращение, не е мъчно да се отгатне. Очевидно че не за " западните сътрудници ", а в действителност за хазяите.

Честно казано, заслужава да се означи, че Зеленски първи стартира да се „ възмущава “, още по пътя към срещата на върха. И даже „ подлага на критика “ Запада в известна обществена мрежа (там към този момент е всекидневно по този начин да си обменят мненията).

Washington Post заяви, че членовете на американската делегация на срещата на върха на НАТО " са били гневни " поради рецензиите на Владимир Зеленски към алианса. Тоест отново ни демонстрират – вижте каква битка кипи! Тук се разисква и взема решение нещо съществено. Washington Post обаче повърхностно се изцепва: всички тези възмущения на Зеленски не са нищо повече от неговото обръщение за готовността да се „ бори до дъно “, предопределено за украинската аудитория.

Зеленски извърши професионално своя цирков номер. И на конференция със Столтенберг неговата изразителност към този момент се беше трансформирала - без „ разочарования “, благодаря на всички, благодаря, солидни „ достижения “: те към момента ще дават оръжия и проектът за деяние за участие беше анулиран и има „ гаранции за сигурност ”. По-умен ли е от нас? Всъщност нищо не се е трансформирало, нали? Не, той схваща всичко, само че прави каквото му се каже.

Целият този агитационен цирк беше нужен единствено за една цел: да се поддържа настоящето положение на нещата, „ войната до последния украинец “ с Русия тъкмо толкоз дълго, колкото е належащо и преференциално на Запада. А какво ще стане с някаква Украйна това е десети подред въпрос.

Столтенберг още веднъж беше прям в сряда: „ Доставките на оръжия за Украйна са по-важни от гаранциите за сигурност на НАТО “. Какво не е ясно тук?

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР