Показните убийства, които се случват у нас, са процес, който

...
Показните убийства, които се случват у нас, са процес, който
Коментари Харесай

Криминалист за разстрела на Мартин Божанов: Това е едно класическо поръчково убийство, извършено след подготовка

Показните убийства, които се случват у нас, са развой, който не може да бъде кръстосан толкоз елементарно. Дори да нямат връзка между тях, тези събития демонстрират, че в ъндърграунда непрекъснато се пренареждат пластове и се сменят водещи групировки. Това сподели в ефира на „ Добро утро, Европа “ криминалистът Иван Савов.

Той разяснява, че времето, определено за покушението над Мартин Божанов-нотариуса е определено деликатно и е било най-хубавото за осъществяване на покушението.

 
Това се случва в тъмната част на денонощието, дава опция на причинителя да се отдръпна относително елементарно под прикритието на тъмнината. Мястото е определено по този начин, че да е наоколо до основна пътна артерия, която може да изведе индивида отвън София. Това, че се е случило пред фамилията му демонстрира, че физическият причинител е подходил много невъзмутимо – приказваме по-скоро за експерт, който го прави за пари. Това е едно класическо поръчково ликвидиране, осъществено след подготовка.
Според Иван Савов причинителите са се подготвили, като са следили жертвата си несъмнено време, с цел да научат навиците му. Той е безапелационен, че сходен вид закононарушения не се разкриват елементарно.

„ Говорим за човек, който е подготвен и знае какво прави, той знае по какъв начин работи полицията. Една от версиите е тази, която беше показана от някогашния вътрешен министър Бойко Рашков за връзки на убития с магистрати и хора в съда. Другата версия е за персонална вендета, осъществена от някой, който е потърпевш от активността на така наречен Нотариус, който в действителност се оказва, че е елементарен лъжец “, разяснява още криминалистът.

Целия диалог вижте във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР