Показен разстрел посред бял ден в София. Убит е мъж,

...
Показен разстрел посред бял ден в София. Убит е мъж,
Коментари Харесай

Показен разстрел посред бял ден в София

Показен разстрел измежду бял ден в София. Убит е мъж, съгласно наши източници някогашен чиновник на Столична дирекция на вътрешните работи. По неофициална информация жертвата е 50-годишният Любомир Иванов, който излязъл от системата на Министерство на вътрешните работи след скандал, а през 2018та бил търсен с алена бюлетина от Интерпол. Също по непотвърдена информация, Иванов е бил прострелян от велосипедист. Полицията към момента търси причинителя.

Около 9 и 30 тази заран Любомир Иванов излязъл от жилищната кооперация, в която живеел. Тогава незнаен стрелял по него в двора на блока. Според непотвърдена информация, стрелецът бил велосипедист. След като се разбра за случая, от полицията изпратиха до медиите сбита информация:

" Към адреса неотложно са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. Пострадалият е умрял по време на превозването му към болнично заведение. Предприети са незабавни оперативно- издирвателни дейности за определяне и задържане на причинителя на действието " - показаха от Столична дирекция на вътрешните работи

Отново по неофициална информация, мъжът е бил прострелян с три патрона в региона на корема, а когато медиците го разкрили, бил в безсъзнание. Съседи настояват, че не са чули изстрели.

Според медийни изявления преди към 10 години Любомир Иванов бил арестуван, а след това и съден за оповестяване на класифицирана информация. По-късно бил оневинен и възобновен на работа в Министерство на вътрешните работи.

През 2016 дефинитивно излязъл от системата и почнал бизнес.

Според информация в Търговския указател той е бил шеф на компании, занимаващи се с търговия. Съседи описаха, че живее в дома си в квартал " Лозенец " от 2000-ата година.

" Знам, че той беше служител на реда и има жена, при него идва дама, която му оказва помощ с къщата. Той е прелестен човек, той е благ, постоянно ми е помагал във всичко ", споделя негова съседка.

Часове наред регионът към дома на Любомир Иванов беше отцепен от полицията, а проверяващите работиха на терен. Проверяваха и по-широкия периметър към мястото на престъплението. Откриха раница в резервоар за боклуци на прилежаща улица, само че не е ясно дали има отношение към случилото се. Работи се по всички вероятни версии.

По тематиката работиха Йоана Миланова и Иво Никодимов



Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР