Показен арест за кмета на столичния район Младост“ Десислава Иванчева.

...
Показен арест за кмета на столичния район Младост“ Десислава Иванчева.
Коментари Харесай

56 хиляди евро е откритата сума в колата на кмета на район Младост“

Показен арест за кмета на столичния регион „ Младост “ Десислава Иванчева. В центъра на София, по обед, маскирани чиновници я смъкнаха от лекия й автомобил на кръстовището на бул. „ Васил Левски “ и ул. „ Гурко “ пред Министерството на спорта. Тя заставам часове наред с белезници на улицата, а по-късно и в Спортната палата.

Според източници на „ По света и у нас “ откритата сума в колата на Десислава Иванчева е към 56 хиляди евро, съобщи репортерът на Българска национална телевизия Диана Тодорова.

Задържаната кметица прекара близо 10 часа в Спортната палата в центъра на София, тъй като е трябвало да се опише всяка една от откритите банкноти. Всеки миг се чака Десислава Иванчева да бъде изведена от Спортната палата.

Около 21:30 минути заместник-кметът на регион „ Младост “ Биляна Петрова беше изведена от постройката.

Тя отхвърли коментар.
 Показен арест на кмета на регион „ Младост “ Десислава Иванчева Показен арест на кмета на регион „ Младост “ Десислава Иванчева
Кметът на столичния регион „ Младост “ Десислава Иванчева беше задържана показно в центъра на София. По обед маскирани чиновници я смъкнаха от лекия ѝ ав...

Повече конкретика ще получим на следващия ден, когато Прокуратурата ще изнесе повече информация по случая.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР