Показателите за София в икономически план продължават да нарастват, според

...
Показателите за София в икономически план продължават да нарастват, според
Коментари Харесай

Антон Хекимян: София е икономическият лидер в държавата и ние единствени гарантираме, че това ще продължи

Показателите за София в стопански проект не престават да нарастват, съгласно последното изследване на Института за пазарна стопанска система. Столична община е мотор на стопанската система на страната – за 1 година създадената продукция тук е  съвсем толкоз, колкото всички останали стопански центрове, взети дружно – 89,7 милиарда лв.. Това са обстоятелствата и ролята на общинската власт е основна за развиването на града. Това съобщи претендентът за кмет на София от ГЕРБ/СДС Антон Хекимян, който дружно с претендентите за кмет на,,Люлин ” и " Връбница " Милко Младенов и Младен Младенов се срещнаха с представители на бизнеса. Антон Хекимян се ангажира позитивната наклонност и надграждането да продължат, като срещна бизнеса с програмата на ГЕРБ/СДС и плановете, които са заложени.

" За 12 години ръководство на ГЕРБ в столицата бе реализирано икономическото водачество на София, за 3 години ръководство на така наречен Промяна спадът във финансите и вложения за цялата страна е голям. Това още веднъж са неоспорими обстоятелства и могат да бъдат добра база съпоставяне по какъв начин и кой ръководи по-добре ", сподели Антон Хекимян.

Кандидатът за кмет на София от ГЕРБ/СДС акцентира основната роля на изборите за локална власт. " Избираме сред продължение на развиването и тоталния провал на финансите и огромните планове. София беше зачеркната от държавните управления на,,Промяната ” 3 години, а в този момент същите тези хора желаят още веднъж да получат доверието на столичани. Доверие се печели със свършена работа, а не с празни приказки ”, съобщи Антон Хекимян и изброи съответни планове от програмата на ГЕРБ, които ще бъдат осъществени в идващия мандат.

" Нови 9 км метро ще бъдат построени, ще се продължат огромните инфраструктурни планове и несъмнено работата в кварталите, с цел да става София по-сигурен, спретнат и зелен град ", добави той.

На срещите участваха и претендентите за общински съветници Георги Георгиев, Стефан Марков, Татяна Георгиева и Владимир Данаилов, и претендентът за кмет на регион,,Връбница ” Младен Младенов.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР